XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lågsäsong borrar för High School Football


Fotboll är en mycket fysisk sport som du inte bara kan hoppa in och börja spela när du får lust. Du behöver vara i form och korrekt skick själv att ha de kunskaper och färdigheter som krävs för att spela spelet. Om du spelar från ett år till ett annat, bör du göra tränings övningar under lågsäsong att stanna kvar i formen.

Four Corners

Ta fyra koner och placera dem i hörnen i en öppen gräsplätt eller i ett fält. Placera konerna 10 yards ifrån varandra i varje riktning. Bromsa från en kon till nästa på torget, sedan vända och blanda till nästa. Fortsätt till den tredje kon i karaoke flytta, vilket är en shuffle, men kräver att du falla tillbaka på samma sätt en quarter gör. Sprint till fjärde kon så fort du kan. Upprepa dessa övningar fem gånger. De fyra hörnen borra bygger uthållighet.

Tippning

Fotboll tippa händer hela tiden under spelets gång när en quarter kastar bollen och en medlem av det motsatta laget tips bollen att avleda bort från den avsedda mottagaren. Linje alla spelare upp i en enda fil och har quarter eller buss kasta bollen till den första personen som ska tippa och skicka den i en annan riktning, medan personen bakom dem försök att fånga den. Denna borr är viktigt för koncentration och fokus under spelets gång. Detta kommer att bidra till ditt försvar komma med avlyssning, och det kommer att hjälpa din brott upprätthålla besittning.

sprintar

Hastighet är nyckeln i fotboll. Praktiken tävlar olika avstånd. Placera en kon på 40 yard märket och sprint avståndet sex gånger, sedan flytta könen till 60 varv och sprint det fyra gånger. Flytta det ytterligare 20 yards till 80 varv och sprint detta två gånger. Ställ konen 100 kilometer från där du är och sprint längden en gång. Ta pauser på en eller två minuter mellan varje sprint.

burpees

Burpees kräver att du gå ner i squat position och placera händerna på golvet framför dig. Sparka fötterna tillbaka och ställ dig i armhävningsposition, sedan snabbt återgå till squat position. Hoppa upp så högt som möjligt och nå armarna mot himlen. Gör detta 10 gånger, vila en stund och sedan upprepa rörelsen 10 gånger med en minuts vila mellan varje set.