XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man får resultat med Ab Lounge


Ah Ha! Ab Lounge, har nästan alla hört talas om eller sett Ab Lounge. Vare sig det är reklam eller prat om övningen produkt, måste du ha hört det tänkt att ge dig fantastiska abs på bara 10 minuter om dagen. Höger? Jo, det är sant till viss del. Ab Lounge är effektiv, om och endast om den på rätt sätt används. Jag själv äger en Ab Lounge och har sett mycket förbättring i min buken under den tid jag har använt den. Det finns en viss fångst, och det är att du bara köpa själva produkten och tjugo minuters träning dvd (som kan användas i tio minuter av hela tjugo). Den här artikeln förklarar hur Ab Lounge är utformad för att fungera och hur man får maximalt resultat med produkten.

Instruktioner

1 Hur man får resultat med Ab Lounge


Förstå produkten. Detta är det första steget för att få maximalt resultat. Ab Lounge är utformad som en metod för att stärka och tona sina övre och nedre magmusklerna. Den består ungefär som en hängmatta på ett visst sätt. Det finns barer måste du montera och sedan finns det verkliga matta som hålls upp av bungee sladdar kopplade till barer. Tanken är att du får full maximal täckning rotations medan du utför magövningar. Jag kan verkligen säga denna produkt är bra för människor som har problem med ryggen eftersom det har också ett handtag som du tar tag till att dra dig upp, som inte anstränga nedre delen av ryggen så mycket som sit-ups och traditionella magövningar. Den använder en fällkniv rörelse för att tona och stärka adnominal muskler.

2 Hur man får resultat med Ab Lounge


Följ DVD. DVD: n är avsedd för nybörjare och avancerade användare, kan du välja i vilken takt du utföra dina övningar. När du använder ab lounge, är det viktigt att komma ihåg att du andas och flytta därmed till dvd. Ta din tid. Kvalitet över kvantitet. Ju mer koncentrerad träning, desto bättre resultat du kommer att ha. Försök att komma ihåg två mycket viktiga saker när du använder produkten. Först vara säker på att du andas är jämn och att du andas när du drar och andas ut när du trycker tillbaka. Precis som du bör med traditionella sit-ups. Den andra tumregel, håll din mage tight och drog in hela tiden. Fokus mycket hårt på att skärpa din abs hela DVD.

3 Hur man får resultat med Ab Lounge


Hålla sig till en hälsosam kost. Du kan inte förvänta sig att Ab Lounge plötsligt kommer att göra dig gå ner i vikt över en natt utan mycket annat än ab övningar, eller hur? Självklart inte! Du måste följa en hälsosam diet plan såsom magert kyckling och fisk, låga kolhydrater och låg fetthalt precis som alla andra hälsosam kost. Klipp ut läsk, sockerarter, kolhydrater och andra ohälsosamma livsmedel hjälpa hjälpa dig i din viktminskning.

4 Hur man får resultat med Ab Lounge


Hitta en hjärt planen rätt för dig. Ja, kan du göra alla ab övningar du vill - men om du inte bränna fett om över dina magmuskler, kommer du aldrig att kunna se de framsteg som din AB har genomgått. Du kan känna det, men du kommer inte att kunna att faktiskt se resultat tills du startar en hjärt program som hjälper smälta fettansättningen magmusklerna. Promenader, jogging, eller köra tre gånger i veckan är ett bra sätt att bidra till att öka din förvandling. Du kan också göra aeborics som kommer att fungera på samma sätt som går eller springer för att bränna fett om över magen.

5 Hur man får resultat med Ab Lounge


Ge dig själv tid och tålamod för att se de faktiska resultaten med Ab Lounge. Du bör göra övningarna minst 3-5 gånger i veckan tillsammans med regelbunden konditionsträning. Däremot kan det ta mer än en vecka för att se resultat. Tro mig, kommer du att se resultat i din viktminskning och kondition - bara ge det tid.

Tips

  • Var noga med att inte stressa musklerna. Upprepa övningar varje dag kan faktiskt betona dina magmuskler, vilket leder till svullnad. Det kommer att verka som om du har gått upp i vikt, men det är faktiskt svullen muskelvävnad.
  • Drick mycket vatten före, under och efter din träning.