XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De äldre och handikappade i USA har tillgång till Medicare, en omfattande, federalt administrerade omvårdnadsprogrammet. Medan de flesta tycker att det är prisvärt, det finns många kostnader i samband med det som coinsurances, premier, självrisker, och beroende på en viss konsumentens behov, inte alla tjänster kan täckas. För att hjälpa konsumenterna spetsa sin hälso- och sjukvård, arbetade den federala regeringen med privata planer på att skapa Medigap politik.

Definition

Medigap planer är en kompletterande försäkring som är gjorda för att arbeta med Medicare. Dessa är privata hälsa planer som hjälper till att betala för en del av de extra kostnader som är förknippade med traditionell Medicare, såsom samförsäkring. Medigap politik kommer också ibland ge täckning under avdragsgilla perioder, och beroende på vilken plan en konsument köper, kan det också ge fördelar som traditionella Medicare annars inte täcker.

Inskrivning

Det finns begränsade tid i vilken en konsument garanteras rätten att köpa en Medigap enligt federal lag utan Medigap förneka honom för täckning eller fördröja täckning av befintliga villkor, som kallas en "garanterad företrädes rätt." När konsumenten är 65 eller äldre, han är garanterad rätt till sex månader efter sin 65-årsdag eller månad han först registrerar i del B under sin inledande registreringen period. Konsumenter över 65 kan också garanteras rätten att registrera sig för en Medigap om de förlorar kvalificerad hälso-täckning. I detta fall har de 63 dagar på sig att anmäla sig till en Medigap. De som är under 65 är inte garanterade rätten att köpa en Medigap enligt federal lag. Olika länder har olika lagar om Medigap inköpsrätter.

tjänster som omfattas

Enligt federala bestämmelser måste alla Medigap politik täcka minst ytterligare ett år av sjukhus täckning (365 dagar), täckning av sjukhuset coinsurance, täckning för del B-tjänster, och det skall omfatta de tre första liter blod behövs varje år. Andra planer omfattar ytterligare fördelar vid ett extra pris, bland annat kvalificerad omvårdnad anläggning samförsäkring, del A och del B avdragsgill, och del B överskott avgifter (den avgift som en konsument måste betala om en läkare inte tar Medicare priset för en tjänst ).

Före 1 juni 2010

Policies som köpts före den 1 juni 2010 har något olika fördelar och täckning. De märktes A till L. Om en konsument köpt en plan före detta datum, då han skulle fortsätta att få täckning precis samma. Planer E och J erbjuder $ 120 förebyggande hälsovård visningar varje år och plan D, G, I och J har en at-home återhämtning nytta.

Efter 1 jun 2010

På grund av ändringar som gjorts av National Association of Insurance kommissionärer under 2010 planerar E, H, I, J och hög självrisk plan J inte längre erbjuds på marknaden. De är inte längre erbjuds eftersom flera fördelar, bland annat förebyggande vård och at-home återställa fördelar eliminerades. Utan dessa fördelar, dessa planer var dubblering av andra planer som erbjuds. Förändringarna ingår tillägg av nya Medigap fördelar, bland annat ett hospice fördel för alla planer som betalar 5 procent samförsäkring för receptbelagda läkemedel och avlösning ut under ett hospice vistelse. Två nya Medigap planer infördes också för att marknaden planerar M och N, som nu täcker akutsjukvård när du reser utomlands.