XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Värdet av signerade Baseballs


Att få en större leaguer att underteckna ett baseball är en favorit amerikansk tidsfördriv på basebollarenan. Vissa människor väljer att samla signerade baseballs. Andra vill bara veta värdet.

autentisering

Signerade baseballs som får autentisering via en pålitlig tredje part källa, såsom Professional Sports Authenticator (PSA / DNA), har större värde än de som inte gör det.

spelare Recognition

Även om du kanske värdesätter signatur på en baseboll eftersom det kom från din favoritspelare, kan någon annan inte hålla spelaren i ett sådant högt. På grund av detta, har värdet av ett undertecknat baseball stor subjektivitet.

Kvaliteten på Autograph

En autograf klottrade på en baseball med en bläckpenna kanske inte har så stort värde som samma spelare med en svart markering och få en ren, väl definierad signatur.

Tillgång och efterfrågan

Fick du bara få genom en ledning där spelaren undertecknade varje baseball han kunde få sina händer på? Om utbudet kraftigt överväger efterfrågan sjunker värdet av det undertecknade bollen förhastat. Alternativt, om spelaren har avlidit, kommer sannolikt att öka i takt med utbudet avgjort avskurna värdet.

Pengar vs. Sentimentality

Vissa människor ser sina signerade baseballs som ovärderliga. Fall sentimentalitet för spelaren, eller situationen genom vilken autograf mottogs, överträffar verkliga värdet på den öppna marknaden kan påverka den upplevda värdet av det undertecknade baseball.