XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kosttillskott som hjälper rengöra lungorna

Dina lungor är viktiga organ som ger nytt syre i blodet och eliminera koldioxid - en avfallsprodukt som är skadligt för kroppens vävnader, säger American Lung Association. Det finns många ämnen som kan komma in i lungorna och orsaka andningsproblem och andra symptom. Vissa kosttillskott kan uppmuntra avlägsnandet av lung skräp. Innan du använder kosttillskott för hälsa ändamål, dock alltid rådgöra med din läkare om riskerna och fördelarna med denna naturliga behandlingsmetod.

lung~~POS=TRUNC sjukdomar~~POS=HEADCOMP

Lungsjukdom, konstaterar att National Institute of Environmental Health Sciences, är en av de vanligaste dödsorsakerna i USA, som står för ungefär en av sju dödsfall. Lungsjukdom är nr 1 dödsorsaken i spädbarn yngre än ett år. Exempel på vanliga lungsjukdomar inkluderar astma, kronisk bronkit, emfysem och lunginflammation. Andra möjliga lungsjukdomar inkluderar lungcancer, tuberkulos och lungfibros. Rökning är en av de vanligaste orsakerna till lungsjukdomar.

lämpliga Kosttillskott

Det finns många lämpliga kosttillskott som hjälper rengöra lungorna av skräp. Kosttillskott som besitter slemlösande åtgärder - förmågan att stimulera kraftig hosta och utvisning av lung skräp - är särskilt effektiva för detta hälsa ändamål, säger naturläkemedel läkare Sharol Tilgner, författare till "örtmedicin från hjärtat av jorden." Exempel på lämpliga kosttillskott inkluderar vild indigo, poppel knoppar, gumweed, Ålandsrot, yerba santa och ipecac.

Ett nyttigt komplement

Ålandsrot kan vara ett användbart komplement vid rengöring lungorna. Ålandsrot konstaterar expert herbalist Ed Smith, författare till "Therapeutic Herb Manual" är en stimulerande och renande tonic till dina slemhinnor med dina andningsorganen slemhinnor. Smith tillägger att Ålandsrot är en kraftfull antiseptisk slemlösande som historiskt har använts vid behandling av bronkial och lungirritation associerat med en retas hosta och betydande urladdning. Detta tillägg kan också användas vid behandling av lunginflammation och tuberkulos.

extra information

Innan du använder kosttillskott för att rengöra dina lungor av skräp, granska alla möjliga behandlingsalternativ med din primära vårdgivare. Din husläkare kan instruera dig om korrekt användning av kosttillskott och andra medel som hjälper dig utvisa problematiska ämnen från lungorna. Inte alla tillägg kan vara lämpliga för dig och ditt tillstånd. Alltid vara förnuftig i din användning av dessa kraftfulla naturliga ämnen.