XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man öka fotboll hastighet med pass


Snabbhet är av yttersta vikt att en fotbollsspelare. Från den första explosion av hastighet som behövs för att sätta dig före i utvecklingen av förmågan att bibehålla den hastigheten i flera minuter som bidrar till att säkerställa att du har möjlighet att få ett försprång på andra spelare, är hastigheten avgörande för en framgångsrik karriär som en fotbollsspelare.

Det finns ett antal sätt på vilka du kan öka den hastighet med vilken du kör. Det är ytterst viktigt att använda ett antal olika tekniker för att få en väl avrundad träning. Dessutom, med hjälp av en väl avrundad träning förhindrar en uppsättning av dina muskler från att bli stressad eller överarbetad. Läs vidare för några idéer om hur pass kan skräddarsys för att öka hastigheten.

Instruktioner

1 Maximera din benstyrka genom att göra uppsättningar av lager och utfall. Med starkare och starkare muskler i benen, kommer hastigheten att öka dramatiskt. Starkare muskler ger mer kraft för att driva dig över fotbollsplanen.

2 Öka din muskelsammandragning hastighet. Ju snabbare dina muskler kan dra ihop, desto snabbare kommer du att kunna sprint över fältet. Öva ljus Spänst kan bidra till att göra en bro mellan hastighet och styrka. Spänst omfattar övningar som är inriktade på att hjälpa dina rörelser blir snabbare och kraftfullare. De är också utformade för att öka förmågan hos nervsystemet att vara lyhörd.

3 Förbättra formuläret. Många fotbollsspelare har inte fått lära sig det rätta sättet att köra för att komma vidare, snabbare och på det mest effektiva sättet. hela din kropp bör framåtlutad när du driva armbågarna tillbaka med huvudet stilla och fyrkantiga med axlarna.

4 Bygga muskler uthållighet. Att göra detta kommer att göra det möjligt för dina muskler att arbeta längre utan att känna som trött. Det bästa sättet att göra det är med en rinnande krets som växlar mellan jogging med snabb löpning.

5 Använd borr med rinnande stegar. Använda kör stege borrar som en del av fotbollsträning kan öka din hastighet. Var noga med att växla upp de mönster som du använder för att arbeta olika muskler grupper på olika sätt. Dessutom är det viktigt att alternera stegborrar med andra typer av övningar för att undvika överanvändning musklerna.