XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är några hårda Sträcker?


Stretching betalar en viktig roll för att minska skador och förbättra en idrottares spel. Sträckor är typiskt görs före och efter ett träningspass eller sport eftersom de hindrar muskel ömhet genom att öka blodflödet till musklerna. Detta förbättrar också muskel flexibilitet och rörelseomfång, vilket i sin tur förbättrar prestanda. De svåraste sträckorna är de som arbetar mest muskler i kroppen, inklusive nedre delen av ryggen och låren.

bakre låret

Låret stretch bakre fungerar många av musklerna i benen. Börja sträckningen genom att sitta i längdled längs ett bord. Placera höger ben på bordet, och vila vänster ben på golvet eller på en pall. Luta sig framåt över höger ben tills du känner en sträcka bakom knät och vaden. Flex tårna uppåt mot bröstet för en hårdare stretch. Försök att förstå den stora tån på höger fot eller ankeln. Håll i 15 sekunder. Upprepa med det vänstra benet.

Inre lår

Den inre låret sträckan kommer att arbeta dina ben och ryggmusklerna. Börja med att sitta på golvet. Placera fotsulorna ihop och föra dem så nära kroppen som möjligt bekvämt. Placera händerna på knäna och tryck knäna nedåt mot golvet. Sedan sakta böja sig framåt och försöka röra näsan till dina fötter. Håll i 15 sekunder och sedan upprepa.

Liggande V Stretch

Ligg v sträckan kommer att sträcka hela nedre delen av kroppen, ryggen och armarna också. Börja med att ligga ner med ryggen platt på marken och benen rakt tillsammans i luften. Vänd benen ut så att knäna står inför väggarna. Långsamt upp knäna ner till sidorna, hålla benen raka. Föra dem ned så långt som möjligt. Håll denna position i 15 sekunder. flex då fötterna mot bröstet, men inte röra benen. Nå ut och ta benen mellan ankeln och knäet med hjälp av motsvarande handen på samma sida. Använd armarna för att försiktigt tvinga benen ned ytterligare, komma närmare en delad läge. Håll i 20 sekunder.

l

psoas stretch

Denna sträcka kommer att arbeta dina hamstrings, lår och bakben. Crouch ner på golvet med båda händerna och knäna på marken. Sätt ett ben framåt och ett tillbaka. Böja knä på det främre benet till en 90-graders vinkel. Steg tillbaka med bakre benet så långt du kan, men se till att den är rak och i linje med det främre benet. Ta bröstet ner till golvet så mycket som möjligt. Håll denna position i 15 sekunder.