XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du är en låg handicapper funderar på att göra det till PGA-touren, är den goda nyheten att vem som helst med tillräckligt spel kan kvalificera sig för PGA. Varje år tusentals hoppfulla tee upp i hopp om att vinna sin väg till de stora ligorna golf genom PGA Tour Qualifying School. Vissa spelare måste utmärka sig i pre-kvalomgångarna, medan andra spelare kan få undantag att komma in i Q-skolan i olika skeden av kvalificerade.

Instruktioner

1 Öva ofta. Fokusera på ditt närspel att spara par, och göra det bästa av birdie möjligheter. PGA proffs spendera oräkneliga timmar att slå golfbollar på området, ur bunkrar, ur den grova och greener. En av de viktigaste skillnaderna i professionell spelare står inför är längs grov. Se till att du sätter i en betydande mängd praktiken tid från den tjockaste rough du kan hitta.

2 Skapa en pre-turnering uppvärmning rutin du kommer att använda vid varje turnering. När du spelar i större turneringar, kommer rutinen att hjälpa dig att fokusera både mentalt och fysiskt.

3 Spela i vissa lokala och regionala turneringar att börja vänja sig vid tryck av turneringsspel.

4 Upprätta en officiell handicap med USGA.

5 Fyll i och lämna in ansökan om att spela i PGA TOUR kvalturneringen. Var noga med att betala alla tillämpliga avgifter.

6 Delta i en av de pre-kvalomgångar av turneringar för Q-skolan i september. Anländer till golfbanan för din region tidigt för att spela golfbanan flera gånger innan turneringen. Du kommer att spela fyra rundor i detta skede.

7 Placera inom topp 35 till 40 platser för att gå vidare till nästa omgång.

8 Spela i den första etappen av kvalificerade i oktober. Du kommer att spela fyra rundor golf med de 25 (plus band) som har avancerat till denna nivå.

9 Spela i den andra etappen av turneringar i november, vilket inkluderar fyra omgångar. Du måste vara i topp 20 för att gå vidare till nästa steg.

10 Plats inom topp 25 efter en ansträngande sex-runda turnering för att kvalificera sig för PGA-touren. Denna runda sker någon gång mellan slutet av november och början av december.

Tips

  • Kvalificera sig för PGA-touren genom att avsluta året på eller nära toppen av listan pengar på Nationwide Tour.
  • Kvalificera hur Tiger Woods gjorde: genom att få undantag en sponsor till en PGA-tävling och vinna tävlingen.
  • Hitta en lokal sponsor eller grupp att investera i ditt försök att kvalificera sig för PGA-touren. Du behöver en stor summa pengar för att täcka resekostnader och inträdesavgifter.
  • Chansen att du kommer inte göra betyget för första gången, men du kommer att lära dig hur dina spel mäter upp till tävlingen.