XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur kan man förhindra Tattoo Infektioner


När du får en tatuering, finns det kommer att bli eftervård inblandade. Vanligtvis, beroende på vilken tatuering butik du har gett ditt företag kommer att vara glad att svara på alla frågor du kan ha. De kommer också att ge dig råd hur man korrekt att ta hand om din nya tatuering, för att se till att det inte finns någon chans att infektion.

Instruktioner

Hur kan man förhindra Tattoo Infektioner

1 Ta inte tatueringar lätt: Om de blir smittade, kan det mycket allvarligt bli. Fråga din tatuerare hur du ska ta hand om din tatuering för att se till att du har minst chans att få en infektion.

2 Indikationer på att en infektion har inträffat inkluderar: svullnad, rodnad, värme eller ömhet runt tatueringen; röda strimmor som sträcker sig från tatuering området; pus kommer från såret; svullna eller anbud lymfkörtlar; eller feber.

3 Använd en antibiotisk salva för att läka din infekterade tatuering. Klar eller klar gul vätska rinner ofta från en infekterad tatuering, och det kan sedan byta till krämig gul, brun eller röd. Det kan se eller luktar pus. Infektion kan också förekomma djupt inne i såret.

4 Behandla en infekterad tatuering genom att hålla den torr vid alla tidpunkter. Vatten är den största fienden av din tatuering när den helande.

5 Skapa en miljö som stimulerar snabb sårläkning. Ett sår bibehålls i en fuktig miljö har en lägre infektionsfrekvens än ett sår som är torr.

Tips

  • Om det är minimal skada på huden, kommer hastigheten av läkning beror på mängden fukt i området.
  • Så småningom kommer dock huden läka trots de hinder som påträffas.
  • En läkare kan också beställa blodtester, beroende på de omständigheter under vilka du fått tatuering.