XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Många amerikaner står inför utmaningen att finna god medicinsk vård till ett överkomligt pris, men vissa kan inte råd med billig täckning. Om du har en hjärtattack, om att föda eller mitt i någon annan medicinsk nödsituation, kan ett sjukhus inte vända dig bort, enligt Aid Society Legal. Men om du behöver rutin eller förebyggande vård, måste du peka några andra källor av fri eller billig sjukvård.

Instruktioner

1 Prata med din vanliga läkare, om du har en. Säg att du har problem med att betala för din vård. Hon skulle kunna hänvisa till några lokala resurser som kan hjälpa. Hon också kan erbjuda för att minska din faktura, särskilt om du betalar fullt ut i kontanter, eller att ge dig en betalningsplan.

2 Sök regeringens hjälp. Om du är över 65, är du berättigad till Medicare, den federala hälsoplan för de äldre. Men om du är yngre, du fortfarande kan kvalificera för Medicaid, regeringens plan som ger vård för låginkomsttagare. Enligt MediLexicon International Ltd. Medicare, enskilda stater vilka kvalifikationer för Medicare, så kontrollera med din statliga Medicare kontor.

3 Utnyttja fria kliniker och vård som erbjuds via kommunala hälsodepartementet. De flesta städer har fria medicinska kliniker som erbjuder gratis eller kraftigt minskad vård och förebyggande program. Dessutom har många stad eller länhälsaavdelningar erbjuder gratis eller reducerad kostnad filmvisningar och förebyggande vård.

4 ansöka om gratis recept. Om du har ett pågående behov av receptbelagda läkemedel, kolla in de tillgängliga resurserna genom partnerskap för recept Assistance vid www.pparx.org, eller fråga din behandlande läkare om tillverkaren av läkemedel har ett program för att ge läkemedel till ingen eller reducerad kosta.

Tips

  • Akta dig för onlineapotek erbjuder "gratis recept", och aldrig släppa ditt kreditkort eller bankkonto information till dessa företag.