XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kan ett munstycke Räta tänder?


Även om hängslen används vanligen för att räta ut tänderna, munstycken erbjuda ett alternativ, eller tillägg, till att använda hängslen för att uppnå raka tänder. Invisalign behandlingar och generiska hållare är två ideala munstycket val att räta tänderna över tiden.

Vad är Invisalign?

Enligt Brite Smile, Invisalign innebär en serie munstycken som skapats för att passa varje användare personligen. Brite Smile konstaterar att Invisalign erbjuder snabba, effektiva resultat; munstyckena är bekväma och skapade bara för dig, och hela systemet är bekvämt.

Vem borde få Invisalign?

Brite Smile rekommenderar att Invisalign är bäst för överfulla tänder, tänder med mellanrum mellan dem, korsbett, överbett och underbett. Enligt Invisalign hemsida kommer du att arbeta med en läkare som är utbildad i Invisalign systemet, men du kan ta en bedömning på webbplatsen för att bättre förstå dina behov i förväg.

Vad är Hållare?

Ett annat alternativ, enligt Kidshealth, är att använda en hållare för att räta tänderna. Används av både barn och vuxna, är hållare typiskt rekommenderas för användning efter avlägsnande av hängslen. Hållare är gjorda av plast och metall och monteras på individens mun ..

Vem borde få en hållare?

Vanligtvis hållare hjälpa tänderna att stanna på plats när hängslen tas bort. Men säger Kidshealth att hållarna är också användbara för att hjälpa till med tungan stack, används för att hålla tungan i gommen när man talar. Dessutom kan hållare hjälpa till med Temporomandibular disorder (TMD) orsakade av tandgnissling.