XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Är Crystal Light dåligt för dig?


Vistas väl hydrerad är en viktig del av god hälsa, men många människor helt enkelt inte njuta av smaken av vanligt vatten. Crystal Light är ett bra alternativ om du är i denna kategori eftersom vattnet förstärkare lägger till en explosion av smak till vanligt vatten. Det är också låg i kalorier, men det finns några närings nackdelar att tänka på innan du gör det din dryck val.

Crystal Light Kalorier

Classic Crystal Light, som kommer i en rad olika smaker, såsom saft, saft, jordgubb kiwi, apelsin och hallon, persika eller citron iste, innehåller 5 kalorier per portion. Även två eller tre portioner kommer inte att orsaka kaloribalans att bli ur smäll. Crystal Lätt mocktail smaker, som omfattar margarita, appletini och mojito, vardera 5 kalorier per portion. Pure raden av Crystal Light, som är gjord utan konstgjorda sötningsmedel och innehåller flera smaker, såsom jordgubb kiwi, vindruvor och blandade bär, innehåller 15 kalorier per portion.

Liten mängd natrium

Även söta, alla Crystal Light smaker innehåller en liten mängd natrium. En portion av det klassiska lemonad, till exempel, innehåller 35 mg natrium. Detta är inte mycket till drygt 2 procent av det dagliga 1500-milligram gränsvärde som rekommenderas av American Heart Association att skydda hälsan hos ditt hjärta. Andra smaker sträcker sig från ingen natrium i rosa saft till 5 till 35 milligram i andra smaker.

Artificiella sötningsmedel

Konstgjorda sötningsmedel som används i livsmedel och drycker regleras av US Food and Drug Administration och anses säkra för mänsklig konsumtion. Cutting dagliga kaloriintaget genom att välja konstgjorda sötningsmedel över socker kan stöd i viktminskning genom att hjälpa människor minska sina totala kalori och kolhydratintag, enligt PubMed Health hemsida. Vissa människor kan vara intresserade av att sätta konstgjorda ämnen i sina kroppar, dock, och det rena raden av Crystal Light inte använda konstgjorda sötningsmedel eller konserveringsmedel.

Ökade Vätskor och vätske

Om du har problem med att dricka tillräckligt med vatten, kan Crystal Light hjälpa till genom att vanligt vatten smak mer spännande. Vanligt vatten är den enda dryck människor verkligen behöver, enligt Harvard School of Public Health, och bör vara drycken du konsumerar det mesta av. Noterar dock skolan också att drycker gjorda med icke-näringshaltiga sötningsmedel bör vara en ouppnåelig lyx än en regelbunden del av din kost. I slutändan är det dock viktigare att stanna väl hydrerad, och om du erkänna att du inte kommer att dricka tillräckligt vanligt vatten, smak det med Crystal Light kan vara ett alternativ.