XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Är Melon bra för att försöka gå ner i vikt?

Meloner är en del av jättepumpa familjen. Vattenmeloner, honungsmelon och cantaloupemelon är de vanligaste sorterna, och även odlas främst under sommarmånaderna i USA, kan du ofta importerade meloner året runt. Andra mindre vanliga sorter inkluderar Casaba, Crenshaw och persiska. Alla meloner är naturligt låg i kalorier, högt i viktiga näringsämnen och kan hjälpa dig i en mängd olika sätt när du försöker gå ner i vikt.

Viktminskning Fördelar

Minska dina kalorier och begränsa mängden av bearbetade sötsaker du äter kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Till skillnad från bearbetade desserter, har meloner naturligt socker, som hjälper Sug på karamellen och kan göra det möjligt för dig att motstå äta kaloririka, mindre hälsosamma desserter. En publikation från Centers for Disease Control and Prevention visar att frukter som meloner kan hjälpa dig både förlora och bibehålla en hälsosam vikt.

Låg i kalorier

Meloner såsom cantaloupes, vattenmelon och honungsmelon är en låg energitäthet livsmedel. Livsmedel med låg energitäthet erbjuder några kalorier i en större volym av mat. Vattenmelon, cantaloupemelon och honungsmelon har 46, 53 och 61 kalorier per 1 kopp tärnade frukt, respektive. Välja melon som en sida skålen i stället för ljus, konserverade persikor sparar 81 kalorier. Ju högre vattenhalt i meloner hjälper dig att hålla fullt ut, vilket kan hjälpa dig att kontrollera mängden mat och kalorier du äter samtidigt gå ner i vikt. Dessutom, läkare Arne Astrup och författare av en studie som publicerades i september / oktober 2008 frågan om "Journal of Parenteral och Enteral Nutrition" anger att livsmedel med låg energitäthet och låg fetthalt kan bidra till att minska vikten och risken för att utveckla typ 2 diabetes.

näringsämnen

Näringsämnena i meloner är en viktig del av din diet, som meloner innehåller både vitamin C och vitamin A. Cantaloupe innehåller det mesta av båda vitaminerna, med 56 mg C-vitamin, och 264 mikrogram RAE av vitamin A, vilket är ungefär 30 procent av en manlig vitamin A krav och 37 procent av en kvinnlig krav. Andra näringsämnen i meloner som kan hjälpa dig att äta en balanserad kost medan förlora vikt är kalium, folat, selen och kolin. 2010 Dietary riktlinjerna rekommenderar att vuxna äter mellan 1400 till 1800 kalorier per dag behöver 1 1/2 koppar frukt varje dag för att stanna på rätt näring, både under diet och under vikt underhåll.

strategier

När du ersätta kalorifattig meloner för högre kalori mat, minska du ditt kaloriintag, vilket är ett krav för att förlora vikt. Äta 1 1/2 dl melon och en kopp grekisk yoghurt för en frukost under 200 kalorier. Använd 1/2 kopp melon som en förmiddag eller eftermiddag mellanmål. Kombinera melon med andra färska, styckade frukter för en fruktsallad eller som en toppning för fettfri glass eller yoghurt. Även melon kan hjälpa dig att uppfylla din viktminskning mål, undvika att äta meloner uteslutande, som din kropp behöver protein från kött eller bönor, komplexa kolhydrater från bröd och grönsaker, mejeriprodukter från mjölkprodukter och hälsosamma fetter.