XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Metanx är en blandning av vitaminer som består av vitamin B12, vitamin B6 och folsyra avsedda för personer med vitaminbrist. Den blandning av vitaminer är också känt för att vara användbart för behandling av olika blodkärls och hjärtsjukdomar, eftersom den är i stånd att sänka kroppens homecysteine ​​nivåer. Som med alla typer av läkemedel eller näringstillskott, det finns möjliga biverkningar förknippade med Metanx användning.

Vanliga biverkningar

I allmänhet är Metanx biverkningar anses vara ingen anledning till oro, eftersom de i allmänhet gå iväg på egen hand som kroppen anpassar sig till vitaminer. Men om biverkningar blir värre eller vägrar att försvinna, kan läkare vara nödvändigt. Dessa biverkningar omfattar kroppen svullnad, måttlig diarré, stickningar eller domningar förnimmelser, och dåsighet.

Allvarliga biverkningar

I fall av potentiellt farliga biverkningar, omedelbart söka akut läkarvård. Dessa biverkningar är klåda, yrsel och yrsel.

allergiska reaktioner

Allergiska reaktioner är också anses vara allvarliga biverkningar av Metanx. I fall av allergiska reaktioner, sluta ta Metanx på en gång och söka medicinsk hjälp. Några tecken på allergisk reaktion är svullnad av tungan, munnen, läppar och ansikte; tryck över bröstet; bryta ut i nässelfeber; problem med att andas; och hudutslag.

Försiktighet

Det är viktigt att vara försiktig när man överväger att använda Metanx. Man bör tala med sin läkare om deras medicinska historia och tidigare eller nuvarande förhållanden i förväg. Detta gäller särskilt anemiska individer, gravida eller ammande kvinnor, personer med mat eller läkemedel allergier, och de som tar receptfria eller receptbelagda läkemedel, kosttillskott eller växtbaserade behandlingar.

läkemedels~~POS=TRUNC

Läkemedelsinteraktioner är möjligt när mer än ett näringstillskott eller läkemedel tas samtidigt. Dessa interaktioner kan resultera i obehagliga effekter eller minskad eller ökad effektivitet av en eller alla av de mediciner eller vitaminer som är inblandade. Det finns några läkemedel som kan leda till potentiella interaktioner med Metanx, inklusive Hydantoiner och Fluorouracil.