XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är det bästa att äta efter ett träningspass?


Din post-workout måltid är den viktigaste måltiden på dagen. Att äta livsmedel rättigheter efter ett träningspass kommer att hjälpa bygga muskler, öka din energi och göra träningen mer effektiv. En sak du vill undvika är fet mat, men det finns gott om läckra måltider som ger en bra balans av näringsämnen.

Vatten

Konsumerar vatten är oerhört viktigt före, under och efter träningen. För att se till att du får tillräckligt med vatten, dricka två till tre koppar före träning och en kopp vatten varje 20 minuter under din träningsrutin. När du är klar med din träning, drick ytterligare två till tre koppar vatten för varje pund av vikt du förlorat under träning för att se till att du vistas hydrerad. Du kan behöva mer vatten än vad som rekommenderas, så lyssna på din kropp.

Protein

Träning kan tömma kroppens nivå av aminosyror, som är nödvändiga för normala kroppsfunktioner. Aminosyror är byggstenar i protein, vilket är anledningen till att ha dessa i din efter träningen måltid är viktig. Äggvita, kyckling, fisk eller ett högkvalitativt proteinpulver hjälper kroppen fylla vad den behöver.

kolhydrater

När du arbetar ut, behöver kroppen bränsle från kolhydrater till reenergize. Du kommer att vara hungrig, så du kanske har lust att ta det som är lätt tillgängliga. Planera framåt kommer att hjälpa dig att göra rätt val. Havregryn, grönsaker, frukt och brunt ris är kolhydrater som kommer att göra kroppen bra. Quinoa är en långsamt brinnande carb som också är ett komplett protein. Undvik att äta godis, chips eller andra högförädlade livsmedel.