XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att locka Brim Fish


En brädden eller braxen fisk är en generalisering av små sötvattenfisk såsom bluegill och Sunfish. En brädden oftast bara väger några pounds på sin höjd, och kan fångas året runt. Du kan hitta dem i bäckar, dammar, sjöar och bäckar, och du kan använda levande eller konstgjorda beten. Du kan använda bara om någon typ av metspö, och det är en stor fisk för barnen att lära sig att fiska med.

Instruktioner

1 Planera en fisketur på våren mellan april och maj. Även om du kan fiska brädden som helst på året, brädden tenderar att leda till grunt vatten i dessa våren månader, vilket gör dem lättare att fånga. Under dessa månader, många fiskare tror perioden av en fullmåne och tre dagar efter är den bästa tiden för att fånga brädden.

2 Locka brädden genom att tillsätta vegetation och nedfallna träd till ett grunt område av vatten. Brim kärlek som simmar i och runt grunt vatten, särskilt i vårmånad runt fallna träd, vegetation, löv och hamnområden.

3 Börja med en levande bete vid fiske efter brädden. Fisken gillar att äta nära vattenytan och plocka på saker som rör sig en hel del. Elritsa är inte tillåtna i många olika kommunalt vatten. Syrsor, gräshoppor och maskar är tillåtna överallt, och är bra på att locka brädden.

4 Prova en artificiell lure om du får slut på levande bete eller brädden verkar ointresserade. Använd en konstgjord bete som är tillräckligt liten för munnen på ett brätte, och som har delar som kommer att röra sig i vattnet när hasplat i, till exempel mikro jiggar. Kasta din linje, och sakta rulla den i att hålla locka rörliga och på ytan.