XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur fungerar Träning påverkar levnadsvanor?

Livet är en jonglering agera. Om du arbetar hela dagen och har en familj, du redan vet vad som krävs för att hantera din tid - allt din insats. Även om du är arbetslös eller inte har en familj att ta hand om, är chansen att du tillbringar värdefull tid på att leta efter ett jobb och bygga eller upprätthålla ett nätverk av stöd. Lägg till motion i mixen, och du har lagt ett annat element att hantera. Levnadsvanor kokar ner till schemaläggning och klara målsättningar. Anta tänkesätt som att motion är en viktig del av ditt liv och vidta åtgärder för att göra sin integration icke-förhandlingsbara, även för dig själv.

levnadsvanor

Nido Quebain, affärsman, professionell talare och filantrop, hade följande att säga om att hantera din livsstil ". Livsstil management fokuserar på de aktiviteter du brinner" Han gör att göra-listor som alla andra, men han gör också till stopp listor . Med andra ord, vad han känner bidrar till kvaliteten på hans liv han införlivar i sin livsstil. Oavsett tar bort från sin energi - i hans fall, läsa tidningar fulla av negativitet - han slutar göra. Om du tränar kan du vet hur det bidrar till kvaliteten på ditt liv och vill överväga det en hög prioritet.

schemaläggning

Rangordna dina prioriteringar, säger Dr. Bill Knaus i en artikel i PsychologyToday.com. Det bästa sättet att hålla kontroll över ditt liv är att beställa prioriteringar 1-5, eller ens 1 till 10 om du har mycket på gång. Motion ska vara på den listan. Schemaläggning ditt liv bör inte ses som en styrd sätt att "få igenom" dagen, utan tillåter dig att uppleva alla de aktiviteter som ger ditt liv mening. När nya eller oväntade situationer uppstår, vara redo att flytta ditt schema runt. Gör det inte så ironclad att du kommer att frestas att kasta upp händerna och börja ta bort från listan. Schema några vicka rum i stället.

Uppskjutande

Människor kan misslyckas på levnadsvanor om de är serie procrastinators. I själva verket är det en av de bästa skälen för att göra ditt schema i första hand. Det är alltför lätt att skjuta upp idag vad du kan göra i morgon. Tyvärr är motion ofta förlorare när människor outbildade på att hantera sin livsstil. Det verkar vara en lyx, eller njutningslysten snarare än en nödvändighet; särskilt om du har andra människor clamoring för er uppmärksamhet och som kanske ogillar din mig tid. Att lära sig att hantera en benägenhet att förhala innebär letting go av ursäkter och bara göra det. Om du har övning planerad till 7:00, sedan glida på dina gymnastikskor och gå, innan huvudet kan ge dig 101 ursäkter.

överväganden

Motion har en extra fördel som gör levnadsvanor lättare. Du strömförande. Ju längre du har tränat, desto starkare och mer energisk du bör vara. Om du bara lära sig att införliva övning i ditt liv, sedan vänta på det: energi brast som kan hända några dagar eller några veckor i din träning rutin. Hantera din livsstil när du är frisk och full av energi blir en enkel och spännande projekt snarare än en virvel av kaos.