XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ett beslag kan orsakas av olika faktorer, bland annat en skada eller ett medicinskt tillstånd. Varje gång en person har en abnormitet i blodkärlen i hjärnan, vilket kan orsakas av en skada eller ett tillstånd som äventyrar blodflödet till hjärnan, kan ett anfall resultera. Vissa beslag är relativt milda och kallas petit köpcentret anfall. En massiv beslag, som varar längre än en mild beslag och är mer uttalad, kallas Grand Mall anfall.

effekter

Kramper är ibland kallas konvulsioner. De ändrar tillfälligt funktionen av hjärnan, enligt Neurology.health-cares.net. Förändringen beror på att något har kortsluten den elektriska aktiviteten i hjärncellerna. Denna onormala hjärn aktivitet resulterar i en ofrivillig förändring av kroppens rörelse och funktion såväl som en persons medvetenhet och beteende. En anfall inträffar när cellerna i hjärnan feltändning och uppmana en okontrollerad, plötslig våg av elektrisk aktivitet i hjärnan, enligt Epilepsy.com. När ett beslag har sitt ursprung från ett område i den högra halvan av hjärnan, som kontrollerar den vänstra halvan av kroppen, ryckiga rörelser kommer uppträder på den vänstra sidan och vice versa.

Identifiering

Ett beslag kan vara kort, som varar bara några sekunder, eller det kan pågå mycket längre. Om en person har en stor galleria eller tonisk-kloniskt anfall han kan falla till marken, erfarenhet kroppen styvhet och jerking muskler, ropa och sedan förlora medvetandet.

Funktioner

Någon som har en komplex partiella anfall kan verka förvirrad och förvirrad och kan inte svara på frågor eller riktning. Denna typ av beslag, en petit köpcentret beslag kan ske obemärkt av andra och kan bestå av enskilda stirrar ut i rymden och blinka snabbt. Komplex partiella anfall kan pågå en halv minut upp till två minuter. När beslaget är över den person som upplevt det kommer att bli förvirrad och trött och kan inte helt komma runt i några timmar. Denna typ av anfall kan utplåna minnen av händelser som inträffade före beslaget. De yttre symptom på denna typ av anfall är mycket subtila. Andra människor kanske inte inser att det händer och kan tror att personen är dag drömmer, enligt Epilepsy.com. Grip persons ögon kommer att vara öppen och de kan röra sig som om med syfte men faktum är att "ingen hem" just nu är beslag inträffar. En komplexa partiella anfall börjar i tillfälliga lob eller frontalloben i hjärnan och kan involvera de delar av hjärnan som kontrollerar medvetenhet och vakenhet.

Beskrivning

Petit Mall, eller en mild beslag, ibland kallad en Absens. En frånvaro beslag beskrivs som det som temporärt stör hjärnans funktion, och är ett resultat av onormal elektrisk aktivitet i hjärnan. Sådana anfall är abrupt och inte länge. Personer under 20 års ålder är de vanligaste offren för absensepilepsi.

Förklaring

Anledningen till petit köpcentret kallas en Absens beror på att offret kommer att vara frånvarande under flera sekunder och kan sluta tala i mitten av meningen eller stoppa promenader eller vad de kan göra på den tiden. Vissa barn har hundratals av dessa anfall på en dag. Anfallen kan uppfattas som barnet inte uppmärksamma, men det är inte fallet. Det finns inget minne av beslaget efteråt.

Olika orsaker till utebliven epileptiska anfall

Merck.com förklarar att icke-epileptiska anfall utlöses av ett tillstånd eller en sjukdom som irriterar hjärnan. Vissa psykiska störningar kan leda till psykogen icke-epileptiska anfall. Hög feber kan leda till kramper hos små barn liksom onormal blodsockernivåer, metabola störningar, eller onormala nivåer av natrium, kalcium, vitamin B6 och magnesium. Ett beslag kan bli tillfrågad av en skada, sömnbrist, feber, infektioner, droger, låg syrehalt i blodet och onormal hjärtrytm. När ett anfall uppstår på grund av en av dessa stimuli är det kallas en provocerad anfall. Ibland anfall kan orsakas av videospel, repetitiva ljud, blinkande lampor eller vidrör vissa delar av kroppen. Denna sjukdom kallas reflex epilepsi. Ibland ursprunget för ett anfall är okänd.