XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Som i alla andra populära sport eller atletisk specialitet är baton-snurrande läger som erbjuds av skolor, klubbar och de olika twirling föreningar. Förutom att erbjuda alla nivåer av undervisning, träning och tävling, lägren är ett bra sätt att få nya vänner och livslånga minnen.

Instruktioner

Delta i ett Baton-Twirling Camp

1 Bestäm vad det är du mest vill få ut av lägret, oavsett om det är bättre stretching och uppvärmning steg, en ny rutin eller nya vänner. Diagram dina framsteg för dina mål under lägret och granska dina prestationer i slutet av din vistelse.

2 Konsultera en snurrande tidskrift eller be din tränare för att få en uppfattning om olika typer av läger du kan delta. Sommarmånaderna är den största tiden på året för läger och Baton Twirling nätverket har ett bra exempel på ett sommarläger på sin webbplats (se Resurser nedan).

3 Budget pengar för lägret om du inte kan göra en enda betalning. Avgöra om det är bättre att gå individuellt eller med en grupp från skolan eller en klubb, som senare alternativen kan erbjuda grupprabatter eller andra incitament. Med ett visst antal skol eller klubb deltagare, kan en tränare ibland delta utan kostnad.

4 Kom ihåg att ta tillräckligt med praxis kläder utöver din vanliga uniform eller kostym. Flera par eller skor skulle vara en bra idé också, och glöm inte grunderna, som din stafettpinnen fall, kul- eller spets täcker, rengöringsmedel, harts eller krita handen beläggningar och en liten första hjälpen-kit.

5 Håll loss och försöker att släppa din konkurrenskraftiga attityd. Läger är en tid för inlärning, delning och samarbete. Även händelser som iscensatta är mindre konkurrenskraftiga och mer pedagogiskt innehåll. Du är där för att lära, träffa vänner och njuta, inte för att bevisa något eller "slå" vem som helst.

Tips

  • Föra en dagbok av din vistelse på lägret. Skriv ner nya danssteg, tips motion, twirling tricks och kostym och enhetliga idéer, liksom namn, adresser och telefonnummer till nya vänner och mentorer.
  • Kontrollera med en erkänd twirling förening om lägret du funderar inte är knuten till någon grupp som du vet eller inte har erkänt twirlers ledande det.
  • Håll dig till betalningsplanen för lägret om du inte betalar avgiften i en betalning. Du kan hamna förlorar partiella avgifter om du inte är försiktig.