XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Burpees Vs. Spring

Många människor vänder sig till att köra som ett enkelt sätt att få sina veckovisa kravet på konditionsträning. Även om det här träningspasset är effektiv, innehåller det inte en styrka eller plyometric komponent. Burpees är dock det bästa av två världar. Denna utrustning fria träning inte bara förbättrar din kondition, men erbjuder en utmaning för dina muskler.

burpee

En grundläggande burpee innefattar inte pushup, men ett avancerat burpee gör. Du börjar i en stående position, böja sig och placera händerna platt på golvet. Sparka fötterna ut bakom dig, sträcker benen. Från denna planka position, kan du göra en pushup. Sparka fötterna tillbaka i nära händerna och hoppa upp i luften. Böj knäna när du landar och upprepa. För en mer utmanande variant, istället för att hoppa rakt upp vid slutet av rörelsen, hoppa framåt.

bekvämlighet

Burpees är en praktisk övning som du kan utföra nästan var som helst, inklusive hemma, på gymmet och även på semester. Löpning, kräver emellertid en betydande mängd av öppen yta. Om inomhus, kan du använda ett löpband, men detta är inte alltid ett alternativ. Du kan göra burpees i ett relativt litet utrymme, såsom ett hörn av vardagsrummet eller på kontoret på jobbet. Burpees är lättare att göra inomhus om vädret inte samarbetar.

Inverkan

Burpees och löpning involverar inverkan på lederna, men du kan ändra både aktiviteter för att minska miljöpåverkan. Välja en mjukare löpyta, såsom gräs eller en löparbana, i stället för betong. Eliminera vertikala hoppa i slutet av en burpee om du har knä problem. När du sparka fötterna ut och in igen, kan du flytta ett ben i taget. Detta minskar svårigheterna med det arbete samt inverkan på lederna.

överväganden

Burpees är en mer intensiv träning än att köra. De innebär plyometric rörelser som ökar svårigheten att övningen. Även avancerade idrottare kan inte utföra burpees under långa perioder. Även om du kan köra en timme, gör du burpees för en eller två minuter åt gången. Införliva burpees i ditt program som körs att träna din anaeroba och aeroba energisystem tillsammans. Utforma ett intervall session där du kör i två minuter sedan utföra burpees under en minut.