XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Du vill aldrig pressa dig till gränsen där du inte kan göra en fullständig träningspass nästa dag. När du först börjar din viktminskning träning, kan du frestas att gå all-out. Och när dagen är klar, kan du vara glad att tro att du utövat i fyra timmar och brände 5000 kalorier. Men det är inte en dag sak; du måste träna på lång sikt. Och kom ihåg, det är inte så mycket hur länge du tränar i motsats till hur du tränar och hur du äter.

Jumping Jacks

Jumping jacks är ett utmärkt sätt att få din puls går och mjuka upp musklerna för ett träningspass. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme att sprida dina armar och ben ut brett medan du tränar. Gör 100 jumping jacks och ta en minuts paus. Detta bör inte ta längre än fem minuter. Om du känner att du har en hel del energi, göra en annan 50 jumping jacks och sedan ta en kort paus. Detta är bara för att underlätta dig i ditt riktiga viktminskning träning: intervallträning.

Intervallträning

Det bästa sättet att gå ner i vikt är genom att göra intervallträning. Du vill göra cirka 15 till 30 minuter av intervallträning en dag. Intervallträning är precis vad det låter som. Växla mellan jogging och löpning i intervaller. Börja med att jogga i en minut, sedan sprint i 30 sekunder, sedan jogga i en minut, och sprint i ytterligare 30 sekunder. Upprepa denna process tills du har arbetat ut för 15 till 30 minuter. Om du inte har tillräckligt med energi för att jogga, ersätta det med promenader, och om du är för trött för att sprint, jogga eller springa så fort du kan. Du kan göra det här passet varje dag eller varannan dag om du vill.

skid Steps

För att underlätta ur din intervallträning, gör en uppsättning skid steg. För dem som skidor, är detta lätt, för dem som inte vet vad ski steg är, oroa dig inte om det, de är lätta. Göra skid steg liknar göra jumping jacks. I stället för att hoppa upp och ner och flytta fötterna sida till sida, kommer du hoppa upp och ner och flytta fötterna framåt och bakåt. Börja med höger fot något framför vänster. Hoppa upp och mark med vänster fot framför höger fot. Håll omväxlande och göra denna övning snabbt. Håll armarna framför dig som om du höll skidstavar. Gör 100 skid steg. Detta kommer att ta längre tid än fem minuter.

Slutsats

Allt som allt, bör du inte spendera mer än en timme tränar. Dessa övningar är bara en allmän riktlinje för viktminskning. Använd en kalori räknaren att ta reda på hur många kalorier du skulle bränna för andra övningar som du kanske vill göra. Löpning, jogging, simning och cykling är alla stora fettförbränningen övningar. För att verkligen gå ner i vikt på ett effektivt sätt, måste du kombinera en fast timme träna med en hälsosam diet. Träning är ingenting om du inte äter rätt.