XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Magnesiumbrist & amp; Kliande hud

Magnesium är en naturligt förekommande element som människor behöver som en viktig näringsämne. Den mänskliga kroppen är beroende av magnesium för olika ändamål, och människor som inte har tillräckligt kan drabbas olika symtom, genom torr, kliande hud anses inte en av dem. Prata med en läkare eller vårdgivare för medicinsk rådgivning om magnesium och tillhörande medicinska tillstånd.

Magnesium i kroppen

Magnesium är en av de mest förekommande mineraler i kroppen, 50 procent som återfinns i en persons skelett, enligt National Institutes of Health

Office of Kosttillskott. Mineral spelar en nyckelroll i cellfunktioner, nervfunktioner, immunsystemet och mer än 300 andra biokemiska reaktioner som kroppen behöver för att fungera. De flesta människor får tillräckligt med magnesium genom att äta olika livsmedel, såsom fisk, grönsaker, nötter och frön.

magnesiumbrist

Magnesiumbrist symptom är inte vanligt i USA, enligt Office of Kosttillskott. Däremot kan personer med en sådan brist upplever symtom som illamående, aptitlöshet och trötthet. Allvarligare brister kan leda till känslor av domningar eller stickningar i olika delar av kroppen, kramper, kramper och onormal hjärtrytm. Torr och kliande hud är inte allmänt erkänd som ett symptom eller biverkning av en magnesiumbrist

magnesium Toxicitet

Människor som får för mycket magnesium kan också drabbas negativa hälsoeffekter. Enligt Office of Kosttillskott kan magnesium drifter leda till magnesium toxicitet, i huvudsak en förgiftning av kroppen genom överskott magnesium. Symtom på magnesium toxicitet liknar magnesiumbrist och illamående, trötthet, svaghet, muskelkramper och ibland krans spasmer eller onormal hjärtrytm.

Kliande hud

Kliande hud är ett vanligt medicinskt tillstånd som kan uppstå på grund av hundratals orsaker. Även om många av dessa orsaker, såsom allergener, eksem och psoriasis, är ganska godartade, kan andra orsaker till klåda vara ganska allvarligt. MayoClinic.com rapporterar att kliande hud kan orsakas av njursvikt, sköldkörtelproblem och cancer. Om du upplever pågående eller oväntade anfall av kliande hud, konsultera en läkare eller sjuksköterska.