XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man bär en Ear Scarf

Halsdukar är ett klassiskt tillbehör med en mängd styling alternativ. Iklädd en halsduk runt öronen är en variant av den allmänt sett hals halsduk eller pannband styling. Den fungerar som en nick till stilar donned på 1940- och 1950-talet, samtidigt som det hjälper att sopa något hår bort från ansiktet. Örat halsduk är en enkel tillbehör som kan ge en outfit tillsammans på bara några minuter.

Steg 1

Välj en halsduk att bära. Välj en halsduk som är medium till lätt tyg, såsom chiffong. Lättare tyger är mindre benägna att falla ned under slitage och är mer bekväm än deras tyngre motsvarigheter.

Steg 2

Placera halsduk på en plan yta och vik den på längden.

steg 3

Separera någon långt hår, placera den bakom öronen. Det kan lämnas ned eller sätta upp, beroende på önskat utseende eller tillfälle.

steg 4

Plocka upp halsduken med en hand som håller varje ände, hålla vecket på plats. Ställa halsduken på toppen av huvudet, direkt bakom hårfästet.

steg 5

Dra ändarna på halsduken ner, över öronen och under håret.

steg 6

Vik en ände av halsduk över ovanpå den andra och loop det under. Dra igenom och dra båda ändar för att ansluta halsduken. Upprepa detta steg en gång för att bilda en knut.

steg 7

Justera positionen på halsduken att passa. Det kan bäras för att dölja öronen helt eller dras upp något, delvis täcker öronen.

steg 8

Skjut knut under långa hår för att dölja den, eller gör slut synlig genom att placera dem åt sidan. Om halsduken är kort, kan dras knuten runt till toppen av huvudet för ett annorlunda utseende.