XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den moderna taktiska västen ger soldater med hjälp av att bära stora mängder utrustning och ammunition i det mest bekväma sättet möjligt. Bortom denna förmåga, spelar västen en viktig skyddande roll genom att införliva skyddsvästar i en lastbärande systemet. Den taktiska västen har gått från ett sätt att transportera utrustning till en modulär skyddande plagg för att ge maximalt skydd till de soldater som bär dem.

Bas Vest Assembly

Basen västen enheten är utgångspunkten för den modulära taktisk väst. Från denna enhet bäraren kan anpassa rustning för att täcka vissa delar av kroppen. En soldat står i en skyttevärn kan välja att lämna bort nedre delarna av västen, eftersom de lägre potions av kroppen skyddas av marken. Basen väst enheten finns i fem storlekar: X-small, small, medium, large och X-large.

Ok och krage Assembly

Oket och kragenheten är utformade för att fästa till den bakre delen av basen västen aggregatet och ge skydd till halsen hos bäraren. När de införlivas med det moderna slaget hjälm, ger denna enhet ett utmärkt skydd för halsen från splitter och indirekta bullet strejker. Aggregatet finns i fem storlekar: X-small, small, medium, large och X-large.

svalg Protector

Halsen skydd fästs på framsidan av västen och fungerar som en förlängning av den bröstskydd. I äldre versioner av skyddsvästar och taktiska västar, var halsen ofta oskyddad. Halsen skydd har införts för att ge maximalt ballistiskt skydd upp till halsen och kommer i en storlek.

Nedre Ryggskydd Assembly

Nedre delen av ryggen är ett viktigt område för soldaten. En lägre ryggskada kan betyda förlamning och död; nedre ryggskydd enheten är utformad för att ge maximalt ballistiskt skydd som viktigt område. Som en bieffekt till ballistiskt skydd, hjälper denna enhet även att stödja nedre delen av ryggen när en soldat bär en tung last. Denna lägre ryggstöd ger mindre smärta och mer effektiva soldater på slagfältet. Den nedre ryggskydd enheten finns i en storlek.

Ljumske Protector Assembly

Ljumsken är en viktig del av kroppen, oavsett om soldaten är man eller kvinna. Det finns många blodkärl i det område av kroppen, och ljumske sår är ofta dödlig. Fram till tillkomsten av den modulära taktisk väst, var detta område kvar utsatta under strid. Ljumskskydd enheten fäster på framsidan av västen med en rem för att fästa den på baksidan, vilket ger maximalt skydd. Ljumske beskyddare enheten finns i två storlekar: X-små till medelstora och stora till X-large.

cummerbund Assembly

Precis som namnet antyder, passar bältet enheten runt magen av soldaten och är utformad för att ge skydd för vitala inre organ. Den fäster på sidorna av den bakre delen av basen västen montering och finns i tre storlekar: X-Small till små, medelstora och stora till X-large.

Sidoplåten Fickor

Skyddsvästar av det förflutna hade en svaghet i att sidorna av bärarens var ofta vänster upptäckts och känsliga för skada. Sidorna på den mänskliga kroppen ger en direkt ingång till många vitala organ, inklusive hjärtat. Den modulära taktisk väst är utrustad med löstagbara fickorna för att skydda sidorna på bäraren. Kroppen pansarplåt kan föras in i dessa fickor för maximal ballistiskt skydd. Fickorna finns i en uppsättning av en storlek för varje bas väst monteringsenhet.