XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns inget kallare än att lära sig några nya skateboard knep för att visa upp för dina vänner. Men innan du pop en ollie, se till att kingpins och bussningar på din skateboard är korrekt inställda för en säker resa. Här är några tips om hur man justerar skateboard bussningar och kingpins.

Instruktioner

1 Vila skateboard så att den är upp och ned på ett bord. Sätt ett tygstycke under skateboard så att den inte repa bordet.

2 Ta bort skruvarna som håller fast lastbilar till botten av skateboarden liksom skruven (eller ibland vingmutter) som håller axeln på trucken.

3 Tryck på kingpin ut försiktigt med en hammare. Du kommer att behöva hålla skateboard upp från bordet, så att tappen har utrymme att komma ut.

4 Inspektera Kingpin att se till att den inte bröt på något sätt. Kingpins är fasta bitar; det finns ingen riktig sätt att justera dem. De behöver antingen bytas ut eller inte.

5 Titta på 2 bussningar på kingpins. Se till att gummit är fortfarande intakt och inte torr, röta eller smulas sönder. Hårda gummibussningar gör att du kan bli mer kraftigt medan ridning din skateboard.

6 Sätt tillbaka kingpin genom att skjuta den tillbaka på rätt plats. Råga med en av bussningarna och dra åt vingmuttern eller skruv nära axeln.

7 Dra de återstående skruvarna som Skruva fast trucken i skateboard och du är redo att rida.

Tips

  • Spindelbulten är en bult som löper från botten av trucken till toppen av axeln.
  • Bussningarna är 2 gummipackningar som sitter runt tappen och bidra till att säkra bulten.
  • Om kingpins och bussningar måste bytas ut, men du inte känner dig säker att ändra dem, ta med din skateboard till en skateboard butik och titta på medan de fixa det. Nästa gång du kommer att kunna ställa in dem själv.
  • Använd alltid hjälm och utfyllnad när man rider en skateboard.