XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man blir en professionell baskettränare


Klättra upp till professionell coaching rankas i basket är en krävande, men givande process som kan ta många år, även decennier. Coaching är en fristad för före detta spelare som vill stanna runt spelet och dela sin basket kunskap med andra, liksom de som njuta av spelet. Att coacha ett professionellt basketlag tar enorm hårt arbete, ambition och förmåga att arbeta under press. Coacher arbetar långa timmar, eftersom de är i allmänhet de första i byggnaden och den sista att lämna. Framför allt måste en pro tränare vara en obestridd ledare, som kommer att inspirera förtroende för sina spelare, tränare och front office.

Instruktioner

1 Få spelupplevelse på någon nivå (high school, högskola eller professionell) så att du kan få en inblick i spelet. Coaching teori, och lära X och O på papper är en sak, men för att verkligen ha en grundläggande förståelse för spelet flyter du bör ha spelupplevelse. Som spelare börjar observera dina tränare och plocka upp effektiva coachningstekniker och övningar. Studera hur de interagerar med spelare och vilken typ av regler som de genomför. Utveckla stora kommunikationsförmåga.

2 Tjäna en högskoleexamen i idrott, fysiologi eller sport management, men det finns ingen rekommenderad större för blivande tränare. Ta några coaching klasser som erbjuds på din skola. Volontär varhelst du kan för att få erfarenhet. Söka en mentor som kommer att lära dig alla detaljer i coaching, liksom verksamheten. Kanske kommer du att turen att landa en examen assistent eller gymnasiet coaching jobb av college. Andra sätt att få coaching erfarenhet är genom att arbeta på basket läger.

3 Delta coaching kliniker och konferenser där du kommer att frottera sig och nätverka med några av de bästa coaching hjärnorna i countryk. Ställ frågor och försöka plocka isär sina coachning strategier och filosofi. Internalisera begrepp som spelarbyten, timeouts strategi och zon försvar. lär sig också att bryta ned film och spana en motståndarlaget.

4 Bläddra online platsannonser för alla jobb hos en high school eller college. Om du börjar din karriär på gymnasiet, så många tränare gör, måste du vara certifierad av staten. Luta sig mot din växande nätverk för alla jobb leder. De flesta professionella tränare har betydande erfarenhet på kollegialt nivå, i allmänhet på ett större program. Ha tålamod efter att ha tagit din första stora college coaching jobb, som först efter att sammanställa en dokumenterad historia av att vinna får du allvarligt överväga den pro nivå. Även efter att du når den professionella nivån, kan du behöva tjäna som en assisterande tränare i flera år innan en head coachningen placerar öppnas.