XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tips om High School basket


Gör high school basketlag kan kräva flera försök - och när du gör laget, det kräver en engagerad insats för att lyckas. Oavsett om du är en pojke eller flicka på high school basketlag, eller vill prova ut, kan flera tips hjälpa dig att lyckas.

Prestera bra i klassrummet

Ditt primära mål som en high school basketspelare bör vara att göra bra i skolan. Utan att uppnå vissa kvaliteter, studenter är berättigade att delta i gymnasiet sport. Intelligens i klassrummet översätter ofta i intelligens och framgång på basketplanen. Några high school basketspelare kan spela på nästa nivå, antingen collegiately eller professionellt, så det måste finnas en balans mellan tiden öva och tid att studera. High school basket kan vara en betydande tid åtagande, så du måste lära dig att balansera din tid för att lyckas i klassrummet och på basketplanen.

Praxis under säsongen

Ett tecken på en bra high school basketspelare inte bestäms av antalet poäng han poäng. Lär dig att utmärka sig på förbigående ballhandling, skytte och försvar. Visa god samarbetsförmåga och strävar efter att vara en all-around bra spelare på anstöt och försvar, oavsett hur lång eller kort du är. De bästa high school basketspelare visar ofta en önskan att förbättra offensiv och defensiv, särskilt efter en dålig spel eller praxis, genom anländer till gymmet tidigt eller stanna tills sent att öva.

Praxis Under lågsäsong

Öva och spela konkurrenskraftig basket under lågsäsong kan avgöra om du är tillräckligt bra för att göra din basket lag. Sommar basket läger och organiserade turneringar kan bidra till att förbättra dina kunskaper. Många gymnasieskolor erbjuder basket läger till ett rimligt pris. Söka förbättring eventuella styrkor och svagheter i ditt spel. Bo i basket spelar form under lågsäsong genom att lyfta vikter, spela organiserad basket med high school lagkamrater, löpning eller delta i andra high school sport.

coachable

En genomsnittlig high school basketspelare som är coachable kommer sannolikt att få mer spelmöjligheter än en över genomsnittet spelare som inte kan bli coachad. High school basket tränare vill ha spelare som är angelägna om att förbättra och följa deras instruktioner under spel och praxis. Visa en lust att lära och förbättra. Visas coachable under praktiken, i spel under timeout och även när de vilar på bänken.

Lagkamrater

High school spelare bör vara goda lagkamrater. High school basket lag excel när det finns kemi bland lagkamrater på och utanför planen. En bra lagkamrat uppmuntrar andra spelare att spela hårt. Föregå med gott exempel för dina lagkamrater genom att arbeta hårt i praktiken och i spel, är coachable, dyka upp i tid för träningar och matcher och genom att vara en ledare på och utanför planen.