XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kommer du att förlora fett om du får Muskulös?


En nyckel av målen för idrottsmän och styrketränare är att bygga muskler. De uppnår detta ofta genom att utföra fysisk träning och noggrant hantera kaloriintaget. Även om många av dem märker en ökning av muskelmassa, de också uppleva något som inte är mycket önskvärt - ökad kroppsfett. Men genom att odla bra övning och matvanor, är det faktiskt möjligt att få muskler och förlora fett samtidigt.

Fat Gain och energibalans

Din kropp får energi att göra arbetet från den mat du äter. Kalorier kommer i form av kolhydrater, proteiner och fetter. Äta mer eller ta in mer kalorier än din kropp bränner regelbundet orsakar ett överskott av energi energi. Din kropp omvandlar sedan mycket kalorier i fett. Däremot äter eller bränner mer kalorier än du tar i orsakar en netto mindre energi - vilket i allmänhet leder till vikt eller fettförbränning.

Få muskler och få fett

Fysisk träning är en stimulans för muskeltillväxt. Utföra lång och intensiv fysisk aktivitet som kroppen inte är van vid att ådrar skador på muskelfibrerna. För att rymma för den ökade fysisk stress, stimulerar kroppen muskeltillväxt. Även motion inte stimulerar muskeltillväxt kan äta för mycket mat leda till att du utvecklar fett tillsammans muskler. Att äta mat som är farligt hög i fett och ohälsosamma kolhydrater får dig att få ännu mer fett. Således kan din muskelutveckling vara beslöjad av lager av fett som resulterade från en ohälsosam kost.

Få muskler och förlora fett

Att förlora fett kräver en kalori underskott. Emellertid kan äta mindre hindra muskeltillväxt, eftersom mat ger de nödvändiga resurserna. Din kropp behöver protein och kolhydrater för att ge muskler med energi i form glykogen. Därför få muskler och förlora fett innebär delikat kost och motion regim. För att maximera muskeltillväxt och fettförbränning, något minska kaloriintaget, hålla proteinintaget högt och styrka tåg på en regelbunden basis. Din proteinkällor bör inte vara fulla av fett, och dina kolhydrater bör inte vara alltför söt eller har ett glykemiskt index. Se till att du infoga tillräckligt med fibrer och vatten i din kost, eftersom de orsakar en känsla av fullkomlighet - vilket underlättar kalorirestriktion.

Säkerhetsåtgärder

Även om det är möjligt att få muskler och förlora fett, dåliga motionsvanor kan undergräva dina ansträngningar. Utföra för mycket motion är inte heller bra för dig. Överträning är handlingen utför för mycket fysisk träning utan att få tillräckligt med vila. Detta leder till många negativa hälsoeffekter, såsom fördröjd återhämtning, konstant träningsvärk och försämrad prestanda. Dessutom orsakar det kroppen att släppa kortisol - ett stresshormon som främjar fett vinna. Snarare tränar ungefär tre gånger i veckan och ge din kropp tid att vila mellan varje session. Med tiden kommer du att se resultat.