XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Återvinn plast


Plastfolie är en tuff, polyetenmaterial med hög densitet gjord för många användningsområden, till exempel hem konstruktion. Presenningen är ofta finns i olika tjocklekar och storlekar plåt. När du är redo att kasta bort din plast, delta i miljövänliga insatser återvinning och förbereda det för korrekt omhändertagande. Enligt Återvinning Revolution, sparar återvinning av plast dubbelt så mycket energi som bränner det i en förbränningsugn.

Instruktioner

1 Leta efter samhället av plastindustrin eller SPI återvinning symbol för att identifiera din plastfolie. Koden ser ut som vanliga återvinningssymbolen med tre pilar som bildar en triangulär form. Det bör ha ett antal inne och bokstäver precis nedanför den.

2 Titta på antalet kodade i SPI symbol. Typiskt, plastfolie faller under nummer två HDPE återvinningskod som står för polyeten med hög densitet. HDPE plast är stela, genomsläpplig, kemisk och fuktbeständig och har goda barriäregenskaper.

3 Ring din stad stadshuset och kontrollera om din plast är verkligen återvinningsbar. Vissa städer kan återvinna alla typer av plast, medan andra utesluter vissa poster. I december 2010 sanitetstjänst Dallas City Hall i Texas tar bara plastbehållare med återvinning symbol för 6:59 för fastighetsnära återvinning.

4 Skölj med vatten och torka av plastfolie med trasa vid behov. Bunt eller prydligt sätta ihop bitarna och inkludera i fastighetsnära återvinning.