XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Naturliga saker att hålla dig vaken


Naturläkemedel för att hålla sig vakna är rikligt - och är hälsosammare för dig än kemisk-baserade alternativ. Enligt MedicineNet, köper "energi" drycker, till exempel, kan ge dig en knuff av koffein, men kommer också att bidra till en stigande puls, blodtryck och blodsocker. Håll ögonen öppna utan bestående de skadliga effekterna av onödiga produkter.

Mat och dryck

Konsumera en hälsosam diet av frukt, grönsaker och låg eller ingen socker drycker får dig att känna uppdateras. Omvårdnads Online utbildningsdatabasen tillstånd, till exempel att äta små och proportionella måltider under dagen hjälper till att upprätthålla lämpliga glukosnivåer och hindrar kroppen från att krascha efter stora måltider. Dricksvatten på ett konsekvent sätt bidrar till att rena kroppen och håller din hjärnaktivitet skarp. Dessutom, småäta på fullkorn och låg eller ingen salthalt snacks håller blodflödesnivåer normaliserats förbättrar matsmältningen och hjälper till att förhindra ansträngande huvud och värk i kroppen.

Get Physical

Vara aktiv är viktigt för att öka din energi. Att arbeta på en regelbunden basis kommer att öka muskelstyrka, sänka din vilopuls och hålla kroppen lyssnar på vad som händer runt omkring dig under längre tidsperioder. Walking bort från ditt skrivbord i en minut och stretching hjälper dig omgruppera och sluta med diset från stirrar in i en dator. Skrattar producerar endorfiner och lyser ditt humör, och rekindles en känsla av livlighet i kroppen.

Fortsätt vara positiv

Att upprätthålla en positiv mental inställning ger människor viljan att komma igång. Undvika negativa sinnade medarbetare eller vänner, till exempel, och omge sig med optimistiska individer rids dig av en giftig miljö och främjar möjligheten till positiv stimulans. Ler så ofta som möjligt, mediterar eller ens få lite sol, bidrar naturligtvis att slappna av din kropp och befria det av utmattning framkallande spänning. Bejaka ditt liv på en regelbunden basis - ändra ut fraser som "Jag hatar när jag gör det" till "Jag är en stor person som hade de bästa avsikter," till exempel - samt att hålla dig att tänka och känna positiv .

Schema din sömn

Ta lämplig tid att vila. Sömn och vila är en naturlig del av människans villkor och viktigt att hålla sig vakna på lång sikt. Ta för vana att ta korta tupplurar när du har en lång dag eller kväll framför dig. Schemaläggning din sömn tid att du kommer att ge din kropp vila den behöver och hjälper dig att spara energi i reserv för tid när du bor vaken under långa tidsperioder är nödvändig. Bestäm själv att oavsett vad, du kommer att avsluta arbetsdagen på 7:00, till exempel, som ett sätt att hålla dig kontroll över din dag och hur du utövar energi.