XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man startar en boxning gym utan pengar


Starta en boxning gym utan ekonomi kan vara skrämmande. Skolor och ungdomsgårdar är bra ställen att söka en plats, eftersom de ofta kan ge sport och träningsutrustning som krävs för konditionsträning samt en utbildning plats. Kommuner ger ofta sport bidrag till utrustning; handskar, mun-vakter, kuddar och huvud-vakter bör vara det första du får när du har ett bidrag.

Instruktioner

1 Börja i liten skala. En bra boxning tränare kan ta ut en timtaxa för sina tjänster. Sätt undan pengar för hyra på en privat plats när du bygga en kundlista.

2 Lär grundkondition och teknik för dina första lektioner. Sparring, mental teknik och kardiovaskulära färdigheter inte kostar några pengar för att undervisa, eftersom du inte behöver utrustning. En av de viktigaste sakerna du kan göra som en instruktör är förmedla kunskap och säkerhetstips till en spirande fighter.

3 Köp mer boxning utrustning lite i taget när du börjar tjäna pengar från dina kunder. Din boxare kommer att njuta hjälpa gym växa som de förbättrar sina färdigheter med ny utrustning.

4 Fråga skolor och ungdomsklubbar där de köper sin sportutrustning. Många sporter tillverkande företag sponsra gym eller enskilda tränare. Se om du kan få utrustning för gratis eller till en låg kostnad.

5 Annonsera lokalt. Folk kommer inte att delta i gym om de inte vet att det existerar. Word of mouth är alltid bra, så be dina elever att prata upp dina klasser. Ge din plats eller gym adress när reklam tillsammans med ett telefonnummer i fall intresserade människor vill sluta med att se en klass i aktion.

Tips

  • Byt ut defekt eller utsliten utrustning omedelbart. Boxning måste alltid vara om säkerhet först.
  • övervaka alltid kämpar. Var redo att stoppa en match omedelbart om någon allvarligt skadad.
  • Starta de nya till sporten långsamt. En novis boxare kommer att allvarligt skadas om han tar på en erfaren fighter.