XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Bungyjump Platser i South Carolina

Bungee jump är ett exempel på en extrem äventyr sport; det handlar om att kasta bort en byggnad, bro eller annan hög konstruktion medan ansluten till en lång elastisk tråd som hindrar dig från att slå i marken. Det finns några platser i South Carolina och angränsande North Carolina som erbjuder idealiska platser för bungyjump, särskilt de städer som drar den största mängden turister.

lokaliserings Regulations

Företag i South Carolina övervaka amatörer och expertnivå bungee hoppare i säkra, reglerade platser. Enligt South Carolina lagsamling, är dessa organisationer som krävs för att få ett tillstånd från staten och följer säkerhetslagar. När du letar efter en bungyjump anläggning i South Carolina, vara säker på att hoppa sker från en fast plattform, och ligger över en säkerhetsluftkudden.

Myrtle Beach Bungee

Myrtle Beach ligger höger längs Atlanten på den östra kanten av South Carolina, och drar ett stort antal turister till dess stränder varje vår och sommar. Ett företag som erbjuder turister och lokalbefolkning möjlighet att bungee jump är Air Boingo, som ligger precis utanför havet på 8th Avenue North. Företaget övervakar hoppare som de bungee av en 80-droppfot, och har haft mer än 2 miljoner lyckade hopp.

Myrtle Beach är också hem till Slingshot Ride, en typ av bakåt bungee jump som faktiskt kastar äventyrare upp i luften medan de är anslutna till en lång bungee rep. Slingshot attraktionen kan hjälpa hoppare nå höjder på 180 fot. Slingshot ligger på North Ocean Boulevard i Myrtle Beach, bara några kvarter från havet.

Redskap

Seriösa företag som erbjuder bungyjump i South Carolina ger vanligtvis hoppare med all nödvändig utrustning. Det finns dock vissa sportartiklar butiker i staten som säljer bungee redskap till avancerade och erfarna hoppare. Den primära utrustning behövs är bungee rep, som bör uppfylla regler som anges av en organisation som USA Occupational Safety and Health Administration (OSHA). Hoppare också ofta väljer att köpa sin egen bröstsele, sele eller säte sele, baserat på deras preferenser. Ytterligare tillbehör kan omfatta sladd omslag och bungee rep påsar.

Travelling Bungee Företag

Vissa äventyr utflykt företag tillåter företag eller privatpersoner att hyra sina tjänster ut för extrema sporter som bungyjump. Ett av dessa företag är Luxergy, som erbjuder bungyjump erfarenheter i South Carolina städerna Columbia, Greenville och Charlotte. Intresserade äventyrare kan anpassade beställa bungyjump erfarenheter i närmast tillgängliga stad.

carowinds Park

Carowinds är ett äventyr temapark ligger i Charlotte, North Carolina, bara nära gränsen mellan Nord och South Carolina. Parken erbjuder både berg-och dalbanor och spänningen åkattraktioner, inklusive Xtreme Skyflyer, vilket ger gästerna en bungee jump / fallskärmshoppning erfarenhet. Gästerna lyfts 153 fot i luften och sedan föll i fritt fall innan de kan dra en utlösare som bromsar deras härkomst.