XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bungyjump från en hiss i södra Kalifornien


Folk kommer att hoppa av de flesta någonting. Vissa kallar det självmord praktiken. En av de mest kända platserna i USA för bungyjump är bron till ingenstans, över San Gabriel River, Kalifornien, Golden Gate-bron, Eiffeltornet, Superdome i New Orleans (som slutade med dödlig utgång), varmluftsballonger, men endast en permanent bungyjump webbplats från en hiss ligger i södra Kalifornien. Det kallas Devil Dive vid Six Flags Magic Mountain.

The Devil Dive

Byglarna fastspänd i en sele på marken och lyfts 153 fot i luften tänka på att hoppa från en 15-våningsbyggnad. Jämfört med några av de mer exotiska och vågade platser människor bungee jump, verkar det inte som hög tills du dinglar från toppen av kranen. Selen kan rymma tre personer åt gången och marknadsförs som en blandning mellan bungee-hoppning och hängflygning på grund av bågen (eller swing rida) den hoppare erfarenhet när de släpps från toppen av kranen. The Devil Dive ligger i Valencia, strax norr om Los Angeles. Även om det är en del av den övergripande parken, de tar ut en extra avgift för skjutsen.

Hollywood

Bungee America är ett privat företag som erbjuder flyttbara torn med hissar till bungee jump varhelst du väljer. Om du har i rummet i din bakgård, kan du sätta upp en av sina torn där. Företaget är baserat i Covina, öster om Los Angeles, och marknadsför sina torn med filmindustrin i åtanke, vilket gör en mycket vettigt eftersom de är rätt upp vägen från de stora film- företag. De kallar den transportabla hissar, bungee Arch, stående på 140 fot hög --- höjden på en 14-våningsbyggnad. Företaget är OSHA-godkänd och påstår sig vara den enda verksamheten godkännas för att genomföra hopp från bron till ingenstans ligger i Angeles National Forest. Bron byggdes 1936 över San Gabriel River och två år senare vägen som leder till bron tvättades bort.

omvänd Bungee

Bungee America erbjuder också en omvänd bungee rida, kallad raketgevär. Det är som bungyjump, förutom att gummibandsSlingShots ryttare 100 fot i luften i två sekunder. Företaget hävdar en perfekt säkerhetsstatistik.

Hot Air Balloon Bungee Jumping

När ogillande av Federal Aeronautics Administration fram till 1991, gjorde Federal Aviation Administration inte tillåta luftballong bungyjump om ballongen stängdes för flygning och bundna. De ändrade sina regler och nu tillåter fritt flytande ballonger för att ta med bungee-jumpers, om de väljer.

OSHA

Inte bara var inblandade i Bungyjump reglering samtidigt FAA, men Kalifornien Occupational and Safety and Health Administration kräver inspektion av Devil Dive och Bungee Amerika torn ,, när konstrueras. Nedgången kan skrämma dig men vet att du är i för en säker landning är det som gör att det är kul, liksom. Inofficiellt, har endast fem inspelade dödsfall från bungyjump. Kanske den mest kända inträffade i 1997 när en 43-årig kvinnlig aerialist var att ha bungeed från toppen av Superdome i New Orleans som en del av den halv-time show. Under en praxis som kör, det elastiska ackord var tydligen för länge och kvinnan slog huvudet på Superdome golvet och dog. Onödigt att säga, att en del av halvtids show avbröts (det skulle ha inkluderat ett stort antal andra bungee hoppare, liksom). Mindre kända var att Frito-Lay Inc. avbröt en kommersiell planeras för Super Bowl telecast visar komikern Chris Elliott bungyjump i en arena att doppa ett chip i en skål med salsa på golvet i arenan.