XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Prescription Diet droger för att be din läkare om


Prescription Diet medicinering kan arbeta på olika sätt. Aptitsuppressants, det slag som håller dig från känsla som du behöver för att äta, är den vanligaste, men du kan diskutera andra typer av viktminskning läkemedel med din läkare.

Betydelse

Den amerikanska Food and Drug Administration har godkänt flera receptbelagda läkemedel för viktminskning. De flesta av de godkända läkemedel fungerar genom att fungera som en aptitnedsättande. FDA har dock nyligen godkänt två andra typer av läkemedel för viktminskning.

meridiaen

Meridia är handelsnamnet sibutramin och fungerar genom att hjälpa dig att känna full. Annorlunda än en aptitnedsättande, vilket gör din hjärna tror att du inte är hungrig, ger sibutramin du känslan att magen är full. Läkare kan ordinera Meridia under en period av 24 månader. Meridia används framgångsrikt, men har nackdelar, den största är att det kan påverka hjärtat och blodtrycket.

orlistat

Orlistat, även kallad Xenical som ett receptbelagt läkemedel och Alli som over-the-counter (OTC) version, fungerar genom att stoppa ungefär en tredjedel av fettet du äter från att behandlas i matsmältningssystemet. Tanken bakom detta läkemedel är att du fortfarande kan äta en kost rik på fett och gå ner i vikt. På grund av hur läkemedlet fungerar i många det kan orsaka några dåliga biverkningar, inklusive anal läckage och lös mage.
Xenical övervägas för personer med ett body mass index (BMI) på 30 eller mer, eller har ett BMI på 27 och andra riskfaktorer, enligt läkemedlets tillverkare, Roche Pharmaceutical. BMI är ett mått på vikt som tar höjd beaktas och kan lätt beräknas på webbplatser som NHLBIsupport.com med deras BMI kalkylator.

Phentermine

Fentermin, även kallad Ionamin, Obenix, Oby-Cap, Teramine, Zantryl och Adipex-P, är en aptitnedsättande som har funnits sedan 1970-talet. Läkare ordinera fentermin under korta perioder, upp till två månader, men oftast inte längre på grund av större risk för missbruk och hjärtproblem med denna typ av medicinering än de andra.

överväganden

Vissa läkemedel förskrivs för andra ändamål, men kan ha bieffekten att orsaka viktminskning. Dessa läkemedel studeras som potentiella läkemedel för viktminskning. Glucophage, som används för behandling av diabetes, orsakar ofta människor att gå ner i vikt. Vissa antidepressiva, som Prozac, Wellbutrin och Zoloft, har visat sig hjälpa till med viktminskning. Och två receptbelagda läkemedel som används för kramper, Topamax och Zonegran är också studeras som möjliga kost mediciner.
Din läkare kan hjälpa dig att bestämma vilken typ av medicin är bäst lämpad för dina behov viktminskning.