XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan förbättra gör armhävningar


Armhävningar är en av de mest grundläggande och fundamentala övningar. De används överallt från militären till fotbollsplanen. Det finns vissa människor som föds med naturliga överkroppen styrka och de tror ingenting att sparka ut några dussin vid släpp av en krona. Sedan finns det de människor som kämpar för att utföra även en push-up i fin form. I båda fallen, det finns sätt att förbättra dem. Det tar en balanserad attack som bland annat inriktat på andra delar av kroppen som kallas in i bilden när du utför armhävningar, såsom axlar, kärna och tillbaka.

Instruktioner

Hur man kan förbättra gör armhävningar

1 Hur man kan förbättra gör armhävningar

Arbeta dina axlar. Shoulder styrka är mycket viktigt när det gäller att göra armhävningar. Ett sätt att stärka dem är genom att göra militära pressar. För att göra dessa sitta på en schweizisk boll, hålla två hantlar om axelhöjd med handflatorna vända framåt. Trycker hantlarna rakt upp i luften tills de är ungefär en tum ifrån varandra. Gå tillbaka till utgångspunkten och upprepa.

2 Hur man kan förbättra gör armhävningar


Gör armhävningar på en schweizisk boll. Utföra armhävningar på den schweiziska bollen kommer att göra ett antal saker. Det kommer att stärka din kärna, det kommer att förbättra din stabilisering och det kommer att rekrytera fler bröstmuskelfibrerna. Detta kommer att översätta till en bättre push-up på golvet.

3 Gör handstående armhävningar. Dessa är mycket utmanande. Gå upp på en vägg och stå ca 2 meters avstånd. Placera händerna på marken och vända din kropp över tills fötterna slog i väggen. Räta din kropp och utföra armhävningar. Detta kommer att stärka kärnan, axlar, rygg och bröst. Utföra dessa kommer att göra regelbundna armhävningar lättare. 4 Hur man kan förbättra gör armhävningar


Kläm bollen. Denna övning är enkel men svårt på samma gång. Stå framför en schweizisk boll och placera händerna på sidorna på det bredaste stället. Plocka upp i luften och pressa den så hårt som möjligt.

5 Hur man kan förbättra gör armhävningar


Gör bosu löpare. En BOSU är en funktionell träning verktyg som ser ut som en schweizisk boll som har halverats. Den har en platt sida och en uppblåst dome sidan. BOSU löpare görs med kupolen nedåt. Greppa sidorna av BOSU och komma in i en planka position. Alternate föra benen mot bröstet. Agera som om du kör horisontellt. Detta kommer att fungera kärnan och bröstet kommer att få en konstant kontraktion. Det kommer att förvärras är att du är ur balans.

6 Hur man kan förbättra gör armhävningar


Gör några pullovrar. Tröjor utförs på bollen med en hantel. De arbetar bröstet, axlar, kärna och tillbaka på samma gång och kommer bådar gott för att förbättra dina armhävningar. Ligg på rygg håller insidan av en hantel med båda händerna. Sänk det bakom huvudet och dra tillbaka över bröstet och ner bara förbi naveln. Sedan sänka den tillbaka ner och upprepa.

Tips

  • När du gör schweiziska bollen armhävningar, placera händerna om axelbrett på bollen, titta rakt fram, se till att dina magmuskler är kontrakterade och hålla kroppen i en rak line.When första gör handstående armhävningar, har en spotter att hjälpa dig att komma över och tillbaka till marken safely.When gör Bosu löpare, hålla tårna från marken när du tar dina fötter mot bröstet.