XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man går med en Airsoft Team


Airsoft spelare grupp tillsammans i team för att utöva sin favorit extrem sport. Medlemmar av lag tävlar i simulerade bekämpa strider med imitationer av eldvapen. Dessa vapen brand plast pellets med hög hastighet på ett liknande sätt till sina verkliga motsvarigheter. Airsoft strider sker vanligtvis i form av grupphändelser eftersom en enda match mellan två spelare, allmänt känd som en duell, inte länge eller kräva mycket planering. Alla spelare kan gå med i en airsoft laget, men ansvaret att acceptera en ny medlem vilar på de aktuella spelarna i gruppen.

Instruktioner

1 Besök din lokala airsoft eller paintball arena. Dessa företag visas normalt i din lokala telefonkatalog. PBReview.com erbjuder en lista över arenor av staten, och de flesta paintball centra främja Airsoft lag också.

2 Kontrollera centrum och rsquo; s offentliga styrelser eller sign-up ark. De flesta centra erbjuder en anslagstavla enbart för att skicka meddelanden om att rekrytera lag eller spelare efter lag. Vissa kan även ha en sign-up katalog med kontaktuppgifter för alla konkurrensnivå grupper.

3 Kontakta airsoft gruppen och rsquoen; s ledare och låt henne vet att du vill gå med i laget. Lista dina kvalifikationer, till exempel utmärkelser eller tävlingar in och vann, och din hängivenhet till sporten. Många lag vill rekrytera helt nya spelare till sporten eftersom sådana spelare lättare kan anpassa sig till gruppen och rsquoen; s taktik och regler.

4 Matcha ditt schema till utbildning och händelse gånger i teamet. En spelare kan tekniskt anses vara en gruppmedlem så fort han är i sin laguppställning lista, men han vann och rsquoen; t finnas kvar länge om han uteblir krävs utbildning eller tändstickor.

Tips

  • Fråga anställda i centrum som lag är det bästa och mest öppna för nya rekryter. Paintball och airsoft center anställda vet ofta den senaste informationen om sporten och de lokala lagen.
  • Don & rsquoen; t avskräckas om det första laget du försöker att gå vänder ner dig. Lag kanske redan har fyllt alla tillgängliga platser för professionella spela, eller de kan vara ute efter någon med mer erfarenhet. Hitta en annan grupp att gå tills du har byggt upp din meritlista inom sporten.