XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Bowflex TreadClimber vs. Running

Löpare kan göra en stor fråga för sin sport: Allt du behöver för att köra är ett bra par löparskor och utrymme att använda dem. Med det sagt, inomhus träningsmaskiner som Bowflex TreadClimber erbjuder ett säkert sätt att få din konditionsträning i, även när det är kallt, mörkt eller regnar utanför. Om du är på staketet om huruvida du ska ta upp igång eller köpa en TreadClimber, överväga vilka alternativ ger dig den bästa avkastningen på din investering.

Bekvämlighet och pris

Det finns inget sätt någon full storlek bit hem träningsutrustning kan slå körs utanför när det gäller bekvämlighet och pris; trots allt, Bowflex TreadClimber inköpspris - $ 999 och upp per mars 2014 - skulle betala för en massa löparskor. Med detta sagt, du kan träna på TreadClimber oavsett hur regnigt eller mörkt det kan vara utanför; och eftersom det erbjuder tre olika träningssätt för dig att välja mellan, är det mindre monotont än single-mode träningsmaskiner.

I form av påverkan

När du kör, skapar du hög islagskrafterna med varje steg. Även om du kan begränsa bultande genom att bromsa, som också begränsar din träningsintensitet. Bowflex TreadClimber har en maximal hastighet på 4 eller 4,5 mph, beroende på vilken modell du har. Detta begränsar automatiskt hastigheten för dig, hålla dig till en mycket rask promenad eller mycket långsam jog som inte kommer att ge någon större inverkan. Den TreadClimber branta lutning, men bidrar till att öka din träningsintensitet.

Det är alla uppförsbacke härifrån

Alla TreadClimbers har två trampor - ett mini löpband för äta fot. När du använder TreadClimber i löpband läge, gör tramporna inte ligga plant; de låser på plats vid sin högsta lutning inställning. Walking mark som detta är ett av de bästa sätten att öka din träningsintensitet utan att öka dess genomslagskraft och upprätthålla en rask promenad på en brant lutning kan öka din kaloriförbränning med mer än 50 procent. Du kan veva din intensitet genom att angripa kullar när du kör utanför också. Men du är begränsad till terrängen du har enkel tillgång till och med det faktum att när du går upp för backen, du kommer att behöva komma tillbaka någon gång - så det är svårt att upprätthålla en stadig, uppför framsteg för en lång tid.

Storleken har betydelse

Om du är lång, kanske du vill tänka två gånger innan du investerar i en TreadClimber. De pedaler är mycket kort, vilket innebär att du inte kommer att ha mycket utrymme för en naturlig steg - och på ett TreadClimber, den TC10, det finns en bakre bar som faktiskt kan fastna dina skor om du inte är försiktig. Du bör också kontrollera taket clearance; de trampor höja du antingen 14 eller 17 inches från golvet, beroende på modell, och du inte vill stöta huvudet när du joggar eller promenera. Om du kör utanför, å andra sidan, är du fri att röra sig naturligt - men lång eller kort din steglängd kan vara.