XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör din skateboard näsa och svans Högre


För att göra din skateboard näsa och svans högre, installera riser ovanpå lastbilar. Sättsteg är plast- eller gummiblock som installerar mellan toppen av trucken och botten av skateboarddäck. Stig höjer hela skateboarddäcket när hjulen är på marken, vilket gör näsan och svansen högre. Observera att du kan behöva byta bultarna som fäster lastbilar till styrelsen, som din standard längd bultar inte kan vara tillräckligt lång för att ta emot extra clearance av stig.

Instruktioner

1 Använd en Phillips-skruvmejsel för att lossa de fyra skruvarna som håller fast varje lastbil till skateboarddäck. När bultarna är lösa, använda en justerbar skiftnyckel för att hålla undre muttrarna säker medan du fortsätter att lossa skruvarna. Ta bort alla åtta muttrar och ställ dem åt sidan.

2 Ta bort skruvarna lastbils och ersätta dem med utökade bultar om så erfordras. Vänd skateboard däck upp och ner medan du håller bultarna lastbils på plats. Skjut varje lastbil utanför bult förlängningar. Installera stigar kuddar i stället för lastbilar. De flesta riser har flera borrhål för att acceptera alla bult layout mönster, så stammarna kommer helt enkelt glida på bultarna lastbils.

3 Byt ut skateboard lastbilar ovanpå stammarna. Sätt tillbaka undre muttrarna för hand. Använd en justerbar skiftnyckel för att hålla muttrarna säker när du använder en Phillips-skruvmejsel för att dra åt bultarna lastbils. Var noga med att inte dra åt skruvarna, eftersom det kan orsaka sprickor i din skateboard däck.

4 Testa din skateboard för att säkerställa att stammarna är en lämplig passform för din stil. På grund av däcket nos och svans är högre, kan det ta lite övning innan du känner helt bekväm på brädan. För att lindra detta genom att använda en justerbar skiftnyckel för att dra åt lastbil Kingpin bultar. Detta är den stora skruven i mitten av varje lastbil botten. Dra åt tappen bulten orsakar lastbilen svänger mindre under tryck. Detta bidrar till att öka stabiliteten ombord när du vänja sig vid högre nos och svans av däcket.