XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

South Texas gås jakt


I södra Texas, är gås jaktföreskrifter som utsetts av zon. Alla jaktområden sydväst om IH 35 och staden Laredo är en del av den västra zonen, medan resten av staten är en del av den östra zonen.

jaktlicenser

Att jaga gäss i södra Texas östra och västra zonerna måste alla jägare köpa en jaktlicens, som finns online på Texas Department of Parks and Wildlife, eller TDPW, hemsida.

Western Zone förordningar

I de södra delarna av Texas västra zon, är säsonger regleras av ljus och mörker gäss-jakt eller ljus gäss bevarande ordning säsong. Båda säsonger, som löper från höst till vår, meddelas årligen under hösten på TDPW webbplats. Under säsongen, är påsen gränsen i västra zonen högst 20 lätta gäss, fyra Kanada gäss och en bläsgås per jägare per dag.

Östra zonen förordningar

Om du är på jakt efter gäss i de södra delarna av Texas i östra zonen, jaktsäsongen för lätta gäss, vita fronted gäss, Kanada gäss och bevarande ordningens ljus gäss varierar för hösten genom våren, som meddelas årligen på TDPW webbplats. Den per dag väska gräns i östra zonen är 20 lätta gäss, tre Kanada gäss och två vita fronted gäss per jägare, per dag.