XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger pedalerna på en Shimano


På grund av närheten till marken, ofta cykel pedaler få gummerat med gunk, skräp och grus. Lyckligtvis kan du bygga dessa pedaler så att de återställs till nära nya liknande egenskaper. Shimano pedaler kan servas och återuppbyggdes i egen verkstad i en bara en timme eller två av tid.

Instruktioner

1 Sätt cykeln i monteringsstativet och säkra. Ta pedalerna med pedalen skiftnyckel. Vrid pedalerna åt höger för att lossa, till skillnad från de flesta andra mekaniska anordningar.

2 Skruva av pedaler "topp- och botten klipp genom att lossa insexskruvarna på den yttre kanten av pedalerna. Låt den övre delen av pedalerna lossna, utsätta det rostfria stålkullager patron. Placera pedal delar i långpannan och häll i avfettningsmedel.

3 Pop patronlager utanför pedalen och inspektera fett. Använd butik trasa och avfettningsmedel för att ta ut fettet i patronen. Placera en stor klick av fett på lagren och smeta det så det är på patronen jämnt.

4 Placera kassetten lagren tillbaka till pedalen. Ta bort pedaldelar från långpannan och torka av med butiken trasor. Skruva tillbaka dem på pedalhuset med insexnycklar. Lägg fett någon rörlig del på pedalen.

5 Skruva pedalerna tillbaka på cykeln.