XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Coaching på gymnasiet är en av de mest givande coaching sysselsättningar möjligt. Men som alla andra strävan kan det finnas fallgropar och utmaningar. Unga människor behöver riktning och disciplin och gymnasiet tränare är integrerade leverantörer av detta.

Instruktioner

1 Vet publiken. Förstå att även dessa aktörer kan verka odlas de fortfarande barn som växer upp i vuxen ålder. Deras liv och hormoner är ständigt i förändring. Ha detta i åtanke när coaching sker.

2 Varierar praxis. High School spelare behöver variation för att hålla praxis intressant. Om det är för mycket upprepning spelarna kommer att bli uttråkad.

3 Blanda i grunderna. Fundamenta såsom inställningsskärmen, dribbling och skytte mekanik är en extremt importera en del av spelet som spelarna har svårt att utvecklas på egen hand. Gör övningar som betonar dessa frågor en integrerad del av undervisningen, men inte gör dem det enda fokus. Fokusera enbart på grunderna för en praxis kan bli monotont för spelarna.

4 Håll lediga spelare i rörelse under praktiken. Inte varje spelare kan ha din fulla uppmärksamhet eller delta i varje borr i praktiken. Med detta i åtanke fastställa sido övningar som spelare kan delta i. En tomgångs spelare kan bli en distraktion.

5 Anpassa systemet för att passa spelare och inte vice versa. Alltför många tränare har ett system och vägrar att justera den. Till exempel säger en team består av endast små, snabba spelare. I detta fall skulle en långsam takt systemet inte vara idealiskt. Det vore bäst att installera ett snabbt tempo pressning system som spelar till spelarnas styrkor.

6 Kartlägga och belöna grunderna. Återigen fundamenta är en förlorad konst och ett belöningssystem kan hjälpa en tränare betona dessa egenskaper i sitt lag. Låt en medhjälpare eller lagledare kartlägga mängden av avgifter tas, ställa bra skärmar etc., och belöna de spelare som utföra dessa aspekter av spelet ordentligt. Ge en spelare en paus från några av de mer ansträngande borrar om de är på toppen av fundamenta diagram från förra veckans spel.

7 Var medveten om påverkan av sommarligor. High school basket landskapet har förändrats under de senaste 15 till 20 år med den ökande påverkan av sommarligor. Dessa sommar ligor är oftast komplicerade pick-up spel som sällan betonar den fundamentala och lagspel. De är mer om den enskilde. För att kompensera detta, försök att hitta en sommar ligan lag som passar behoven hos spelarna om ditt system, och rekommenderar det här laget till dina spelare.