XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Återvinn plast Tubs


Återanvändning plaströr håller dem ur en deponi, minskar avfall och bidrar till att bevara resurserna. Förvirring kan uppstå om vad man ska återvinna och hur du återvinner den. Lär dig grunderna om vilka typer av plaströr att återvinna och hur att återvinna dem, i syfte att bidra korrekt återvinning ansträngning.

Instruktioner

1 Kontrollera med din sanitet demonteringen för information om fastighetsnära återvinning. Många företag erbjuder uppblandad återvinningskärl och kommer att leverera en till ditt hem. En blandade papperskorgen kan fyllas alla kommer typer av återvinning som företaget plockar upp, inklusive berättigade plaster, såsom livsmedelsbadkar.

2 Begär en lista över godtagbara poster för fastighetsnära återvinningsprogram. De flesta åter rena papper, glasflaskor, plastflaskor och andra rena behållare, inklusive några plastbadkar. Om du inte har fastighetsnära återvinning, ring en återvinningsstation eller läns dumpa och begära en broschyr eller webbadress för en lista över vad de återvinna. Fråga om det är nödvändigt att separera de olika typerna av objekt som ska återvinnas. Vissa anläggningar kräver olika typer av plast sorterade efter symbol och separerade för återvinning.

3 Leta efter en återvinningssymbol på plaströr. Återvinningssymbolen är en triangel av pilar som jagar varandra. Ett antal visar i mitten av symbolen, som anger återvinning grupp som behållarens material tillhör. Ibland återvinningsprogram begränsar de typer av plast som samlas in. Till exempel, även om en plastbalja har en återvinningssymbol på det, kan det inte vara berättigade till curbside återvinning i ditt område. Till exempel kan den fastighetsnära program accepterar endast plastharts. Vissa margarin badkar, öken koppar och andra livsmedels baljor innehåller detta.

4 Skölj plaströr rena. Varmvatten fungerar bäst för fet baljor från margarin, färskost eller fet mat. Badkar med matrester är inte berättigade till återvinning och skapa en stank i behållare återvinnings.

5 Kasta de rena plaströr in med resten av återvinning av blandade curbside återvinning. Om återvinningsprogram eller anläggning kräver sortering, markera rutor med etiketter eller siffror för att organisera återvinnings. Till exempel har olika rutorna för olika typer av plast.

Tips

  • För enkelhetens skull har en strömlinjeformad täckt papperskorgen i köket för återvinning. På papperskorgen dag, eller dagen du går till återvinningscentralen, sortera återvinning i ett garage eller förråd, om det behövs. Håll märkta rutor för att återanvända. Stapling lagringsbehållare eller hurtsar fungerar bra för att organisera återvinning.