XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Joseph Pilates, som skapade sin träningsmetod i början 20th-talets Tyskland, sa en gång att han var 50 år före sin tid. Han var utanför av några decennier. Pilates blev en internationell övning trend under 1990-talet. Till skillnad från andra träningsprogram, Pilates var inte en fly-by-night vurm. Tekniken har stått emot tidens tand. Vissa lärare, såsom Moira Stott of Toronto, följa de grundläggande principerna, men har moderniserat tekniken för att placera den i enlighet med moderna teorier om postural anpassning och rörelsedynamik. Stott och hennes make, Lindsay Merrithew, också tillverkar Pilates maskiner, såsom reformator.

Historia

Moira Stott var en huvuddansare med staden Toronto Ballet. Efter att ådra sig en skada, studerade hon Pilates med Romana Kryzanowska, en av Joseph Pilates "ursprungliga skyddslingar. När hon återvände till Toronto, Stott konsult sjukgymnaster och idrottsmedicinska experter, som hjälpte henne modernisera tekniken. På den tiden var det inte möjligt att köpa en reformator i Toronto, så hennes man byggt en för henne. Detta började en framgångsrik utrustning tillverkningsföretag.

Konstruktion

Den ursprungliga reformator hade en träram. De var lockande, men de kunde inte anpassas till elevens höjd, bål och ben längd. Stott och Merrithew konstruerade reformatorerna med justerbara stålramar, som tar emot elever i alla former och storlekar.

Funktioner

Stott studio reformatorer har några betydande funktion skillnader. Den Stott Pilates reformator vagn, som är glid plattformen, har sex vagn stannar i stället för de vanliga fyra. Transport slutar styr plattformarna rörelseomfång. Med fler stopp gör dessa reformatorer som lämpar sig för människor med olika höjder. De Stott reformatorerna kan beställas med ytterligare 6 inches av längd, för att rymma människor högre än 6 fot 4 tum.

typer

Förutom studion reformator, utformar Stott företaget rehab världsförbättrare, världsförbättrare / Cadillac kombinationer och hem reformatorer. Rehab reformator är högre upp från marken, vilket ger enkel montering och demontering för personer med knäskador eller blodtrycksproblem. Pilates reformator / Cadillac combo, kallas V2 Max Plus, har en vertikal, stål, rektangulär ram fäst vid den. Fjäderstyrd motståndsstänger och remskivor hänger från toppen av ramen, vilket möjliggör för deltagaren för att utföra traditionella reformerings och Cadillac övningar. Den Stott Pilates hem reformator, som kallas Hemma SPX, har hjul, som gör det möjligt att maskinen rullas in i ett annat rum. Dessa reformatorer är 22 inches bred och 97 inches lång. De väger 100 lbs. Vagnen är 9 inches från golvet.

För-och nackdelar

Stott Pilates reformator öka totala styrkan, core muskel engagemang och flexibilitet. Alla Stott Pilates reformatorerna kommer med en begränsad livstidsgaranti på reparationer på grund av den ursprungliga utrustningen utförande, en två-års garanti på reparationer som förekommer inom två år efter den ursprungliga fakturan datum och en 90-dagars tyg garanti. Mikael Salazar, Kalifornien Pilates utrustning reparatör kallas "Pilates Guy" rekommenderar Stott som en av de bästa reformerings tillverkarna. Fortfarande väljer en reformator är en fråga om personlig preferens. Vissa användare av Stott hem reformator hävdar att Stott hem modellen är bullrigare än Allegro, en liknande produkt designad av balanserad kropp. Studio ägare är blandade tankar om Stott reformatorer. De utbildas i klassiska Pilates metoder hävdar att de högteknologiska hjul på Stott utrustning ger enkel transport flygning, vilket gör det alltför lätt att använda momentum för att utföra rörelserna. De Gratz världsförbättrare, baserat på den ursprungliga designen, är mer utmanande. Gratz reformatorer endast använda full-dragfjädrar, medan Stott reformatorer har lätta och tunga fjädrar,

priserna

Under 2010 studio reformatorer varierade från $ 3795 till $ 6195, och reformerings paket varierade från $ 2595 till $ 3995.

Slutsats

Stott är ett kvalitetsföretag, som ger omfattande kundutbildning och support. Företaget är också en certifierande organisation, som ger workshops instruktör utbildning i alla delar av världen. Din slutliga beslutet beror på din egen bekvämlighet och kondition om du köper en Stott reformator för dig själv och din student kondition om att köpa utrustning för en Pilates studio. Nybörjare Pilates studenter hittar Stott utrustning att bli mer användarvänliga än andra typer av Pilates utrustning. Här är en insider tips: Fitness konventioner, som äger rum i hela Nordamerika, har uppvisar hallar, där tillverkare tillåter besökarna att demo sina maskiner. Hitta en expo nära din hemstad, och jämföra olika reformerings modeller. De flesta konventioner erbjuder en gratis eller en billig expo biljett till nonattendees, och de flesta företag kommer att erbjuda dig ett billigt pris om du köper deras golvmodeller och ordna din egen frakt.