XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Exempel av högintensiva Cardio

Träna på en hög intensitet bränner fett och hastigheter viktminskning; dessa pass kan vara kortare och spara tid. De flesta former av hög intensitet cardio kommer att förbättra din kondition. Dessutom finns det alltid en variation för att integrera - hålla hög intensitet cardio färskt hjälper lindra tristess. Börja långsamt och sedan arbeta upp till en mer kraftfull träning.

Gå Intervaller!

Intervallträning ger långvarig kaloriförbrukning och förbättrar konditionen snabbt. Den involverar korta skurar av hög intensiv träning, följt av en lägre intensiv återhämtningsperiod. Det är inte begränsat till löpning, men kan införliva resistens och agility aktiviteter; till exempel, 20 armhävningar följt av en långsam jog runt banan. Hög intensitet intervallträning, HIIT och Tabata träning användning detta koncept. Tabata är mer för cykel eller löpband medan HIIT kan göras i alla lägen.

Blanda det

Bootcamp erbjuder en hög intensiv träning i grupp. Inte bara exklusivt för kardiovaskulär träning, men också innehåller styrketräning. Den sociala miljö motiverar och håller dig komma tillbaka. Cirkelträning innebär aerobic och styrketräning. Det finns stationer där olika rörelser som utförs i en tidsperiod. Varje station ska fungera olika delar av kroppen. Till exempel, station man göra 30 sekunder av armhävningar och station två 30 sekunders knäböj.

Gympa Rock!

Vissa gympa som erbjuds på gym kan vara mycket intensiv. Till exempel kommer cardio kickboxning piska dig i form och kan även hjälpa till att frigöra aggression med sina intensiva defensiva rörelser. Dans aerobics innebär samordning och samtidigt öka din puls - intensiteten i rörelserna kommer hjälpa till att minska bukfett. Steg aerobics liknar dansa men använder ett steg som är anpassad till din längd.

Kör för Intensitet

Löpning är ett enkelt och billigt sätt att införliva hög intensitet cardio. Det kan göras var som helst och förändringar i intensitet beror på din kondition. När man använder ett löpband, till exempel, kan du ändra hastighet och lutning. Dessutom kan löpning användas i intervallträning via spurter. Till exempel, kör på ett löpband med en hastighet av 8 km / h under 20 sekunder och sedan vila i 30 sekunder.

försiktighetsåtgärder

Tala med din läkare för att säkerställa att du är frisk nog att träna på hög intensitet. Korrekt form krävs när man gör aktiviteter för att förhindra skador. Var försiktig när kickboxning. Vissa rörelser kan innebära stansning och ryck. Tillåt alltid ordentlig uppvärmning för att kontrollera din kropp är redo för träning. Fem till tio minuters aktivitet som efterliknar träningen är tillräckligt.