XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan bli av munsår


Alla har någon sorts idé om hur man kan bli av munsår. Det är inte så enkelt som någon sak och i många fall kan råd faktiskt göra infektionen värre. Visst förebygga munsår är det bästa sättet att gå, men de flesta människor inte ens inser att det är en möjlighet. Om det är för sent för att förhindra munsår måste du veta hur man kan bli av munsår. Det är precis vad följande artikel syftar till att göra.

Instruktioner

1 inte dölja det. Håll något smink eller hudkräm bort från det smittade området. Om något kommer in i såret kommer att göra det ännu värre och det kommer att få den att sprida sig i stället för att få det att försvinna.

2 Det finns många läkemedel på marknaden som är utformade för att bli av med munsår. Använd vaselin (vaselin) på den kalla öm att hålla den från att utveckla mer infektion.

3 Blanda en tesked bakpulver med ett uns av vatten. En snapsglas fungerar bra för detta. Dricka det. Gör detta tre gånger om dagen. Detta fungerar också bra för att förebygga munsår, när du knappt börjar känna det komma på, men du kan inte se det ännu.

4 Vitlök har allvarliga antibakteriella egenskaper. Du kan äta en massa vitlök eller så kan du ta en vitlök komplettera. Du kan även prova bryta upp en kryddnejlika och gnugga saft på det, men det kan göra ont. Många människor tror att konsumera massor av vitlök fungerar bra för att förebygga munsår och många andra saker såsom förkylningar och influensor.

5 Tea tree-olja, oregano olja och citronmeliss kan alla användas lokalt för att lindra smärta från munsår. Dessa är alla ekologiska metoder för hur man kan bli av munsår, men att de fortfarande verkar fungera.

6 Rör inte det eller pop. Detta kommer att leda till att infektionen att sprida sig och du kommer att sluta med en ton av munsår.

7 hålla den ren. Om du inte hålla det rent infektionen kan sprida sig. Ren hud är också viktigt att förebygga munsår.

Tips

  • Nu när du vet hur man kan bli av munsår, bör du kunna bli av med dem innan de visar även upp eftersom du oftast kan känna dem komma på.