XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Pulaski, New York, har en av de mest kända lax körs i världen. Över en miljon lax köra upp den Pulaski River, som mynnar ut Lake Ontario, varje år, och körningen drar en hel del uppmärksamhet från sportfiskare. Det finns gott om utrymme för att fiska längs den skyddade floden, om du väljer att fiska nära staden bro eller en del av den privatägda område som är öppet för sportfiskare för en liten avgift. Du kommer att se folkmassor, men du kommer också att ha möjlighet att koppla in 10 till 20 pund lax genomgående under hela dagen.

Historia

Pulaski River har länge varit en känd laxälv. Från de tidigaste dagarna av uppgörelse, har sportfiskare haft dessa vatten som kokar med Coho, regnbågslax, regnbåge, öring och andra stora fiskar. Som andra floder blev blockerad av dammar och vattenkraftverk, förblev Pulaski River öppen för lax för att göra sina årliga löper från Lake Ontario tillbaka till sina ursprungliga lekområden. Idag är det en av de sista kvarvarande laxälvarna på östkusten, och utan tvekan den mest populära.

Betydelse

Om du vill fånga lax under spawn är Pulaski River platsen att göra det. Du kommer att hitta miles av floden att fiska, med flera trånga utrymmen med snabb vatten där laxen konvergerar, samt långa och djupa serier där de samlar energi innan du fortsätter sin pilgrimsfärd uppströms.

Tidsram

Den bästa tiden att fiska i Pulaski för lax är från september till oktober, men du kan fånga fisk väl in i december. Typiskt är högsäsong början av oktober när vattentemperaturen är cirka 58 grader, och vattenflöden är måttliga. Under denna tid, Coho lax är mest framträdande. Som säsongen fortskrider och vattentemperaturer sjunka, kan fisket bromsa. Steelhead in i floden senare under säsongen, vanligtvis i slutet av november. De slåss lite hårdare och kan vara mer spännande att fånga.

Funktioner

Pulaski River är relativt grunt från mynningen av floden till ca en mil uppströms. Du kan vada i de flesta områden, utom när vattenföring är hög. Det skyddade området är ungefär en halv mil uppströms och täcker en ganska betydande del av floden. Du kan ta en flottör båt eller driva båten för att fiska floden, eller köra längs Route 5 och hitta en plats att fiska. Att fiska i Douglaston skyddat område, måste du köpa ett pass, och det kontor där du köper den är precis på väg 5, på parkeringen nära floden ingången. Passerar kan sälja ut, så gå en dag för tidigt att reservera en för nästa dag om du kan.

överväganden

Om du vill fiska Douglaston lax sikt bör du boka ett rum i en av de många sportfiskare orienterade hotell i området. Det finns en Super 8 i staden, en plats som heter 1880 House och många andra. Du kan ta reda på alla de senaste fisk rapporter genom att stoppa in en av de angripa butiker i stan. Generellt sportfiskare använder lax ägg och fisk nära bron i centrum av staden, men andra vågar uppåt eller nedåt floden, och många väljer att fiska det skyddade området utanför Route 5. Ta några dagar att få en lay mark och prova några olika platser. En dag med en guide är definitivt rekommenderas för nybörjare eller nybörjare.