XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Anvisningar för Lemonade rengöra


Även känd som "Master Cleanse" Lemonade Diet uppfanns av Stanley Burroughs på 1940-talet. Populärt med kändisar, är Lemonade Diet är avsedd att befria kroppen av de gifter som bearbetade livsmedel och stress kan skapa, men i stor utsträckning används för viktminskning. Den strikta flytande kost består av tre faser som är avsedda att underlätta kroppen i avgiftning och en hälsosammare livsstil.

Instruktioner

1 Förbered kropp och själ för huvudfasen av Lemonade Diet. Kosten innehåller en tredagars lätthet period där fast föda gradvis fazed ut. På den första dagen, ta bort alla bearbetade livsmedel, kött och mejeriprodukter från kosten. Den andra dagen, drick bara juice eller soppor och buljonger. På den tredje dagen, dricker bara apelsinjuice.

2 Börja Lemonade Diet på den fjärde dagen. Blanda saft drycken med hjälp av de ingredienser som anges under "Du behöver." Gör och konsumera drycken sex till 12 gånger per dag, beroende på ditt kaloribehov och hunger nivå. Du kan också dricka filtrerat vatten hela dagen. Inga fasta livsmedel kan ätas medan i denna fas av dieten.

3 Ta två senna laxermedel per dag, en på morgonen och en på kvällen. Som ett alternativ till morgonen laxermedel, kan du också göra en saltvatten flush. Denna består av att blanda en matsked av havssalt med 1 liter rumstemperatur filtrerat vatten. Saltet vattenspolning kommer att ha samma effekt på kroppen som ett laxermedel.

4 Följ huvudfasen av Lemonade Diet för fyra till 14 dagar. Den sista dagen av dieten beror på dina personliga mål och toleransnivå.

5 Avsluta rengöra genom att lätta tillbaka till normalt ätande. Den lätthet-out fasen av dieten är densamma som den lätthet-i fas, men i omvänd ordning. Börja med att dricka bara apelsinjuice, flyttar till andra juicer och soppor och buljonger, sedan börjar äta fast, hälsosam mat igen.

Tips

  • Prata med en läkare innan du påbörjar någon viktminskning eller detox-program.
  • Lemonade Diet är en snabb. Enligt WebMD, kan det orsaka en känsla av illamående, yrsel, trötthet och mer.