XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man knyter en Säkerhets Knot


Speciellt fiskare beroende av knutar att säkra beten till deras fiskelina, såväl som för att ansluta olika diametrar på fiskelina. Flugfiskare hänvisa till en Albright knut som underlag knut, eftersom det används för att ansluta flyline, som är tjockare fiskelina vid den bärande strukturen, som är lättare fiskelina.

Instruktioner

1 Placera tjockare fiskelina till vänster om dig och tunnare fiskelina till höger på en arbetsyta, med ändarna av både inför varandra.

2 Gör en ögla i den tjockare fiskelinan genom att klämma en två-tums avsnitt i slutet med fingrarna, och håll den mellan tummen och pekfingret på vänster hand.

3 Ta tag i tunnare lina och sticka den genom den slutna änden av slingan, vilket innebär att ungefär åtta inches. Nyp tunnare fiskelina med tjockare linje redan i vänster hand och hålla den.

4 Linda tunnare fiskelina runt tjockare linan ca 10 gånger. Wrap bort från dig och från vänster till höger. När du svepa flyttar tummen och pekfingret på vänster hand längs att hålla wraps på plats.

5 Dra tunnare linan tillbaka genom öglan på samma sätt som anges på den tionde och sista wrap. Blöt båda linjer där slingorna är och förstå både tunna och tjocka ändarna av fiskelina.

6 Dra ordentligt och du bör ha en stark, tät och hållbar knut mellan de två bredder fiskelina. Se till att wraps inte gå över varandra och att de inte glider av. Trimma ändarna av både tjocka och tunna lina, så att de inte fastnar i rullen.