XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Medierna är fulla av bilder av kvinnor med stora bröst som anses mer önskvärt. Men de som bär ett par extra inches vet att det inte är så stor. När du är topptyngda, det finns en potential att drabbas av rygg- och nackvärk, för att inte tala frustration i omklädningsrummen.

Instruktioner

Hur man kan minska byst storlek utan kirurgi

1 Göra aktiviteter som fokuserar på hjärt uthållighet som jogging, löpning, hastighets promenader, cykling eller hoppa rep. Dessa aktiviteter bränna kalorier och knacka in kroppens fettdepåer. Eftersom bröst är främst fettvävnader, genom att bränna kalorier du också kommer att bränna fett och minska din byst storlek.

2 Gör övningar med motstånd band som riktar dina bröstmuskler som bröstet pressar och bröst flugor. Genom att bygga och toning bröstmusklerna, kommer du att bättre kunna stödja någon extra vikt du bär runt bysten.

3 Göra övningar för att bygga muskler över hela kroppen. Muskeltillväxt snabbar upp din ämnesomsättning eftersom muskler kräver mer kalorier för att fungera (se referens 3). Så med mer muskler, du bränner fler kalorier under dagen och utnyttja kroppens fettdepåer för energi att bränna också.

4 Ät en kost som är låg i fett, socker och kalorier. Byt dessa kost skurkar med protein och fullkorn och du ser din byst storlek börjar sjunka ännu snabbare. Din dagliga kaloriintaget kommer att bero på din aktivitetsnivå, nuvarande ämnesomsättning och kostbehov, men rekommendationerna sträcker sig typiskt från 1800 till 2500 (se referens 2).

5 Ägna dig åt en rutin som innehåller alla dessa steg. Till att börja, planerar att göra hjärt och styrketräning tre dagar i veckan i 45 minuter om dagen och arbeta upp från den punkten tills du har nått en behaglig nivå. Äta rätt bör också vara en daglig mål.

Tips

  • Hitta sätt att göra vara aktiv kul: jogga med din hund, gå ut och dansa eller gå med i en fritidsverksamhet lag. När du åtnjuter själv, kommer du att vara mer motiverade att hålla fast vid dina hälsosamma förändringar, speciellt när du börjar se resultat.
  • Tala med din läkare innan du börjar en ny diet och motion plan. Om du har rygg- eller nack frågor som ett resultat av din byst storlek, och smärtan kvarstår efter att hålla sig till denna plan, prata med din läkare och utforska alla dina alternativ.