XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Middle School Baseball Pitching regler


Till skillnad från college- friidrott, det finns ingen styrande organet för Middle School Sports i USA. Dock har de flesta stater och lokala ligor utvecklat liknande regler för tillåtna antalet omgångar kastade och avståndskraven från högen till plattan. Eftersom mitt skolidrott är inte lika konkurrenskraftig som high school sport, kan information om detaljerna vara svårt att hitta. Tillräckliga resurser finns dock att få en allmän uppfattning om regler för högstadiet kannor.

kastade omgångar

Tennessee Secondary School Athletic Association, Massachusetts Interscholastic Athletic Association och ett antal lokala ligor har antagit liknande protokoll för antalet omgångar högstadiet idrottare i både baseball och softball ligor kan planen. Enligt dessa allmänt accepterade regler, är studenter inte tillåtet att slå mer än 12 omgångar per vecka och inte mer än sju på en dag. Pitching till en enda smet anses vara en inning pitched av dessa regler. En student som bredd mer än fyra omgångar på en dag är förbjudet pitching för efterföljande dagar. Variationer på detta anges att eleverna kan slå högst sju innings i en vecka.

avståndsregler

Enligt reglerna tas fram av Kaliforniens Academic Athletic Association, är en mellanstadium pitching högen måste vara 54 fot från hemmet plattan. Vissa middle school fält placera en pitching gummi 50 fot från hemmet plattan. Det åligger domare för att mäta avståndet från plattan till gummit. Om att flytta gummit inte är möjligt, bör ett substitut ställas in på lämpligt avstånd. Massachusetts Interscholastic Athletic Association är i samstämmighet med denna regel.

andra regler

Per Tennessee gymnasium Athletic Association regler för högstadiet baseball, kan kannor som har tagits bort från högen spela i andra positioner under spelets gång, om inte hindras från att göra det på grund av tvingande bestämmelser vila. Kalifornien Athletic Academic Association har en separat och mycket tydlig regel om att alla kannor bär en baseballhatt medan pitching. American Legion mellanstadium baseball regler kräver studenterna att spela för laget som är garderober till hemvist spelarens föräldrar.